ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Nyt on oikea hetki hankkia joululahjat niin ystäville kuin sukulaisille. Näitä pehmeitä paketteja rakastavat kaikki ja valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Jos asia vielä pohdituttaa, listasimme tähän blogiin tärkeimmät syyt miksi Myssy sopii täydellisesti lahjaksi!

1. Yksi koko sopii kaikille

Tai ainakin noin 85% asiakkaistamme. Jos siipallasi tai ystävälläsi on selkeästi hyvin siro tai isohko pää, siitä voi vinkata tilauksen yhteydessä. Myssyt ovat hahtuvalankaa ja ne mukautuvat käytössä aina oman pään mittojen mukaisiksi!

2. Kaikille sopivat sävyt

Myös luonnonvärit eli erilaiset harmaan, ruskean ja luonnonvalkoisen sävyt sopivat liki jokaiselle. Värjäämätön villa näyttää kauniilta talvi-ihoa vasten ja saa ihon hehkumaan. Luonnonvärit ovat myös helppoja yhdistellä sekä värikkäiden että mustien talvitakkien kanssa.

3. Palkittu lahjapakkaus kaupanpäälle

Myssyfarmin oma lahjapakkaus tulee mukana, joten sinun ei tarvitse pähkäillä paketointihommien kanssa. Pakkauksemme ei ole mikä tahansa paketointi, sillä se voitti tänä vuonna kultaa Vuoden Huipuissa pakkaus-sarjassa. Muistathan ruksia tilatessasi ‘haluan lahjapaketoinnin’ kohdan.

4. Pitkä vaihtoaika - elinikäinen takuu!

Annamme nyt tehdyille tilauksille vaihtoaikaa 6.1. asti, mikäli lahja ei kuitenkaan ole sopiva. Eli voit tilata lahjan hyvillä mielin ja vaihtaa sen, jos keltainen kuitenkin olisi ollut parempi kuin vaaleanpunainen. Tuotteilla on myös elinikäinen takuu!

5. Hyvinvointia luomassa

Ostamalla Myssyn luot hyvinvointia, etkä kuormita ympäristöä. Myssy työllistää eläkeläisrouvia ja tuo sisältöä heidän päiviinsä. Myös suomalainen villa päätyy Myssyssä käyttöön, eikä maakuoppiin. Tiesitkö, että tällä hetkellä yli 60% suomalaisesta villasta päätyy jätteeksi? Sen me haluamme muuttaa.

Mutta mikä Myssy sopii kenellekin?

Kaikki Myssyt ovat tietenkin UNISEX-malleja. Rohkeimmilla on päässään Eetteri tai vaikkapa Albireo. Myssyhattukin tekee saletisti vaikutuksen!

Jos olet epävarma mikä olisi sopiva malli lahjaksi, niin tilastot puhuvat seuraavaa:

  • Naisten keskuudessa suosituin malli on ollut muhkea Muffi, mutta myös simppeli Nobles on varma valinta. Rouville Luksus-myssy turkistupsuineen on luksuslahja.
  • Miesten suosikki on kaudesta toiseen tietysti Farmesteri ja mieluusti vielä harmaana. Tänä syksynä myös Ahti-myssyt ovat villinneet miesväkeä, joka on ostoksissaan yleensä harkitumpi.
  • Lapsille meillä on tarjolla Mini-versioita suositusta Muffista sekä Kultti-myssystä. Erityisesti tupsulliset Myssyt ovat lasten suosiossa.
  • Hiihtokansalle Snow-myssy on tietysti se valinta, joka päässä sitä näyttää kivalta after skissä.

Tee-se-itse!

Tämän vuoden suosikki on tietysti ollut MyMyssy DIY-paketti. Nyt voit siis olla oman elämäsi Myssymummo ja neuloa joululahjat omin käsin. MyMyssy-paketteja on tarjolla jo 5 eri mallissa, joten valikoimaa löytyy. My Panta, My Muffi ja My Originals ovat hyviä aloittelijan projekteja, kun taas My Farmester ja My Noblesovat oivia alkeet jo tuntevalle.

Paketin mukana tulee kaikki tarvittava Myssyn neulomiseen sekä selkeät ohjeet Myssyn valmistumiseen. Jouluun on vielä aikaa joten ehdit vielä neulomaan Myssyt koko perheelle!


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!