ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Täällä farmilla me surffaamme nykyään lähinnä pelloilla, mutta intohimo lajiin ei koskaan kuole. Niimpä yhteistyö purjelautailun Raceboard -luokan hallitsevan maailmanmestarin, Aleksandra Blinnikan kanssa on meille enemmän kuin ylpeyden aihe!

Haluamme tehdä yhteistyötä sellaisten urheilijoiden kanssa, jotka ovat intohimoisia omassa lajissaan, ja jakavat samat arvot ja juuret kanssamme. Vaikka Aleksandralla on taskussaan maailmanmestaruus, siintää kansainvälinen läpimurto yhä edessäpäin. Olemme iloisia, että voimme tukea häntä tällä matkalla! Valtaosan ajastaan luonnossa viettävä urheilija tarvitsee Myssyään vuoden ympäri: pohjoisen kesän viileissä vesissä ja kylmissä tuulissa Myssy ei ole koskaan liian kuuma tai kylmä päähine.

Tuoreille Myssy-ystävillemme voi tulla yllätyksenä, että pöytyäläisellä farmillamme on myös juuret pohjoisen surffikulttuurissa. Isäntä ja perustaja Janne on tehnyt ammattilaisuran FIN-24:na, yhtenä Suomen menestyneimpänä purjelautailijana. Jannen ura sai alkunsa Pöytyällä Pyhäjärven rannoilla 1980-luvulla ja nyt tänä keväänä oli aika viedä Aleksandra tutustumaan tähän Pöytyän legendaariseen surffimekkaan, Pehkurantaan. Kirpeässä toukokuisessa tuulessa Aleksandra näytti, miten vesillä pidetään hauskaa.

"Tässä lajissa Myssy on välttämättömyys, pää tulee pitää lämpimänä. Mutta tottakai Myssyn käyttäminen on myös osa surffaajan elämäntyyliä”, Aleksandra hymyilee.

"Myssy Originals oli ensimmäinen mallistomme, joka lanseerattiin vuonna 2009. Tämä surffihenkinen mallisto on siitä asti ollut yksi rakastetuimmista ja suosituimmista mallistoistamme. Jos tunnet ikuista kaipuuta vuorille tai rannoille, tämä on sinun juttusi."

Tutustu Originals-mallistoon täältä!



Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!