ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi.

Kahden suosikin rakkausliitto on täällä: Myssy Hoodie 13.9.2022! Kyseessä on takuuvarma minimalistinen pöytyäläisneule: Ei kuvioita, ei kiemuroita, ei värejä, ei mitään ylimääräistä. Viileänä kesäpäivänä Pehkurannan matalassa rantavedessä kahlatessa syntyi saumaton ajatus yhdistää Lato-paita ja Myssy-huppu, match made in heaven.

Joskus kun sitä oikein pääsee flow-tilaan, kaikki on helppoa ja nopeaa. Niin oli neulominenkin, Marja-Liisan neuloma ensimmäinen Myssy Hoodie oli sellaisenaan täydellinen. Tuokoon tämä neule tullessaan flow-tilan sekä neulojalleen että käyttäjälleen, sillä tämä neule on tarkoitettu käyttöön.Myssy Hoodie ei ole viileä muotiuutuus vaan lämmin ja ajaton villapaita. Neuletyönä se onnistuu niin vähemmän kokeneelta kuin konkariltakin, eikä Virtain Villan kehräämän käsittämättömän pehmeän suomenlampaan villan neulominen käy koskaan tylsäksi.Myös News

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022? Suomen Vastuullisin tuote -kilpailu ja sen ehdokkaat, joiden joukossa Myssy loistaa, on julkaistu tänään ja yleisöäänestys on käynnissä. Lue lisää ja äänestä!
Jatka lukemista
AW22 - Dare to wear?
AW22 - Dare to wear?

Syksyn mallistot ovat todella ajassa kiinni, mutta tekevät sen vanhaa kunnioittaen. Joku voisi sanoa, että aika retroa. Me sanomme, että aika tyypillistä Myssyä. Lue lisää!
Jatka lukemista
Porttiteoria Neuloosiin
Porttiteoria Neuloosiin

Puolitoista vuotta sitten Anna tarttui puikkoihin ja neuloi elämänsä ensimmäisen villapaidan ja eihän se siihen jäänyt. Lue luovan johtajan mietteet porttiteoriasta neuloosiin.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!