ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö, joka sisältää Tisseillä kirjaillun Myssy-tuotteen tai neulontapaketti Knitkitin lisäksi Fiskarsin rajoitetun ajan saatavilla olevat Pink Ribbon -sakset.

Myssyn ja Fiskarsin yhteistyömallisto antaa tukensa syöpätietoisuudelle ja Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräykselle. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimusta, ennaltaehkäisevää työtä sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tissit-malliston jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan vähintään 10 euroa Roosa nauha -keräykseen.

Liity kanssamme Rakkauden Rintamaan!

Kun ilmaiset itseäsi Myssy x Fiskars Tissit -malliston tuotteella, tuet samalla Syöpäsäätiön arvokasta työtä. Malliston valmiit neulevaatteet on koristeltu mummojen toimesta käsin kirjailluin Tissein. Lisäksi kaikki malliston neulontapaketit sisältävät KirjailuKitin, jolla voit halutessasi itse kirjailla omat uniikit Tissit. Voit kirjailla Tissit suuriksi tai pieniksi, pyöreiksi tai epäsymmetrisiksi – kaikki rinnat ovat täydellisiä juuri sellaisina kuin ne ovat.
Myssymummot ovat neuloneet ja kirjailleet Tissit-malliston tuotteita erityisellä rakkaudella, sillä aihe koskettaa läheltä niin monia meistä. Myssytiimi ja Mummot ovat ylpeänä osa Rakkauden Rintamaa.

Myssy x Fiskars Tissit-mallisto

Yhteistyömallisto on täynnä positiivista energiaa: Mummojen neuloma Tissit Myssy tai Tissit-paita taatusti erottuu joukosta! Voit myös neuloa itse super suositun Muffi Myssyn, Tissit-sukat, Tissit-paidan tai Tissit Myssyn ja KnitKit-pakkaus sisältää myös KirjailuKitin. Limited edition kampanjaväri on tietysti hempeä roosa ja se on taatusti monen neulojan mieleen. Kaikkien tuotteiden mukana tulevat itse tuoteen lisäksi Fiskarsin Pink Ribbon -sakset (arvo 29,90eur).
Myssy x Fiskars KnitKit -neulontapaketit sisältävät kaiken tarvittavan oman Tissit-tuotteen neulomiseen: selkeät ohjeet, ylellistä käsinvärjättyä suomenlampaan villalankaa, Fiskarsin Pink Ribbon -sakset, Tissejä varten KirjailuKitin sekä valittaessa myös puikot. Kirjailun jokainen tekee tyylillään, eikä se ole pakollista.
Jos neulominen ei ole sinun juttusi, Tissit Myssy ja Tissit-paita ovat ostettavissa valmiina Myssymummojen rakkaudella neulomina ja niitä koristavat käsinkirjaillut Tissit. Myös valmiin tuotteen mukana tulee Fiskarsin Pink Ribbon -sakset sekä PomPomKit tupsun askarteluun.

Fiskars Pink Ribbon -sakset

Fiskarsin Pink Ribbon -saksien ainutlaatuinen pinkki kuviointi on suunniteltu Berghin yliopiston opiskelijoiden toimesta ruotsalaisen rintasyöpäyhdistyksen hyväksi. Sakset valmistetaan laadukkaasta ruotsalaisesta teräksestä Fiskarsin Billnäsin tehtaalla Suomessa. Jokainen saksipari testataan käsin. Sakset soveltuvat monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta kaikkeen leikkaamiseen kotona, koulussa ja toimistossa.

Nämä upeat sakset kuuluvat kaikkiin Myssy x Fiskars Tissit -malliston tuotteisiin ja lisäksi Pink Ribbon -sakset ovat saatavilla kaupoissa lokakuussa rajoitettuna eränä. Fiskarsin Pink Ribbon -sakset, 21 cm, ovh 29,90€.

Myssymummot liittyvät Rakkauden Rintamaan!

Syöpä aiheena koskettaa niin monia meistä. Myssymummojen riveistäkin löytyy lukuisia tarinoita ja siksi koemme niin tärkeäksi antaa tukemme syöpätietoisuuden lisäämiseksi, ennaltaehkäisevään työhön ja varojen keräämiseksi sairastuneiden ja heidän läheistensä tueksi.
Tartu ainutkertaiseen mahdollisuuteen tehdä hyvää ja liity Rakkauden Rintamaan!

t. Myssytiimi ja Myssymummot


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!