ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Olemme havahtuneet siihen tosiasiaan, että tuotantotiimimme sukupuolijakauma on pahasti vinoutunut: Noin 80 Myssymummon keskuudessa on vain yksi Myssypappa, jonka erikoisalaa on tupsujen valmistaminen tupsukoneella - toki käsityötä sekin. Onhan tämä tämmöinen hieman takapajuista, sillä kyllähän lukuisat miehetkin taitavat neulomisen jalon taidon! Jaa siis tämä ilmoitus lähipiirisi neulovalle herrasmiehelle.

Emme ole sentään saaneet huomautusta neulovien miesten syrjimisestä, mutta jos jo lomakkeessa lukee “Haluatko Myssymummoksi” niin onhan miesoletetulla kynnys hakea mukaan on ollut melko korkea. Vaan ei ole enää. Oletko kenties juuri sinä ensimmäinen neulova Myssypappamme? Liity mukaan kasvavaan neulontaliikkeeseemme ja ota samalla ystäväsikin mukaan!


Tässä on toki pieni riski, että uraa uurtavana Myssypappana sitä joutuu huomion keskipisteeksi, mutta takaamme kaikille neulojillemme paikan joko valokeilassa tai sen ulkopuolella jokaisen toiveita kunnioittaen. Jokainen neuloja signeeraa työnsä, joten kuva ja “neulojanimi” verkkosivuillamme palvelee asiakkaidemme toivetta tietää, kuka juuri hänen tuotteensa on tehnyt.

Otamme vastaan myös uusia hakemuksia Myssymummoksi, sillä jonotuslista mummon virkaan on vihdoin saatu liki puretuksi. Sukupuoleen katsomatta haluamme tarjota työtä, merkityksellistä tekemistä ja mukavan yhteisön juuri eläkeläisille. Kriteerit ovat luonnollisesti kaikille hakijoille samat, puikkojen on hyvä pysyä kädessä ja pientä pilkettä sopii olla silmäkulmassa.

Haen nyt mukaan niin Myssypapaksi, kuin -mummoksi!Myös News

Myssymummojen Euroopan Kiertue 2022
Myssymummojen Euroopan Kiertue 2022

Myssymummojen Euroopan kiertue niitti mainetta Saksassa ja jatkuu aivan pian Tukholmassa. Lue lisää!
Jatka lukemista
Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?
Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?

Finn Fashion Friday -kampanja 18.-20.11.2022! Finn Fashion Fridayssa ei ole mitään synkkää, se on suomalaisten muotibrändien valoisa vastaisku Black Fridaylle.
Jatka lukemista
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!

Tässä Myssyssä palikat loksahtavat kohdilleen!  Kyseessä on Myssyn ensimmäinen “hävikkilankamallisto”. Myssymummot ovat tarttuneet puikkojen sijaan koukkuun ja virkanneet pienenpienistä keränlopuista Palikka Myssyn.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!