ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Finn Fashion Friday -kampanja 18.-20.11.2022!

Finn Fashion Fridayssa ei ole mitään synkkää, se on suomalaisten muotibrändien valoisa vastaisku Black Fridaylle. Sano ei ylikansalliselle kulutusjuhlalle, kannata pientä ja kotimaista!

Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa ja tuplannut osallistujamääränsä: 22 suomalaista brändiä kokoavat voimansa ja puhaltavat yhteen hiileen! Muotimerkit tarjoavat asiakkailleen kutsuvia etuja ja tarjouksia, jotka kannustavat valitsemaan paremmin. Inflaatio ja ostokäyttäymisen muuttuminen ovat osuneet pahasti pieniin muotimerkkeihin. Nyt on juuri oikea hetki päivittää vaatekaappi vastuullisemmaksi ja ostaa joululahjat!

Liity uutiskirjelistallemme niin saat muistutuksen heti kampanjan alusta!

Odotellessa ota myös FFF:n some seurantaan ja tutustu muihin kampanjan yrityksiin.

Mukana Finn Fashion Fridayssa tänä vuonna:

Aarre, Arkivé Atelier, Arela, Costo, Formal Friday, Frenn, Hálo, Kaiko, Kaino, Kui Design, Lilja the Label, Lovia, Miia Halmesmaa, Morico, Myssy, Népra, Pure Waste, Ruskovilla, Sasta, Tam-Silk, Terhi Pölkki, Vestiarium ja Voglia.

Lue lisää FFF-sivuilta!Myös News

Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!

Tässä Myssyssä palikat loksahtavat kohdilleen!  Kyseessä on Myssyn ensimmäinen “hävikkilankamallisto”. Myssymummot ovat tarttuneet puikkojen sijaan koukkuun ja virkanneet pienenpienistä keränlopuista Palikka Myssyn.
Jatka lukemista
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022

Mannerheimintiellä näyteikkunassa esitellään maailman hitaimman muodin valmistumista viidettä kertaa: Legendaarisessa tempauksessa Myssymummojen seurana televisiosta tuttu Lego-mestari Velmeri!
Jatka lukemista
VILLA-päivän opeilla eteenpäin villan lajittelussa
VILLA-päivän opeilla eteenpäin villan lajittelussa

Suomalainen suomenlampaanvilla, tuo Myssyjen upea raaka-aine puhutti kun Myssyfarmille kokoontui toistakymmentä lampuria tai muuten vain villasta kiinnostunutta kehittämään taitoja villan lajittelussa.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!