ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Villa on todellinen luonnon supermateriaali. Se on lämmin ja kestävä luonnontuote, joka sopii niin säähän kuin säähän. Vaatteissa villa on elinikäinen kumppani. Kokosimme 5 faktaa villasta.

Villa on kosteutta ja likaa hylkivä

Villa voi kerätä itseensä paljon kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä tai märältä. Villa vie kosteutta pois iholta vaatteen ulkopuolelle pitäen olon miellyttävänä. Tämän ansiosta villaiset vaatteet ovat täydellisiä erityisesti urheilussa ja kylmillä säillä. Hikoillessa kosteus siirtyy kohti ulointa kerrosta.

Myssyfarmin villa pestään vaatimuksestamme vain kevyesti, jotta sen luontainen rasva, eli lanoliini, säilyisi. Lanoliini pitää villan luonnostaan vettä- sekä likaahylkivänä, kuin myös pehmeänä ja ihoystävällisenä.

Villa on lämpöä säätelevä

Villa sopii mainiosti niin kesä- kuin talvikäyttöön. Villa suojaa ihoa UV-säteilyltä ja reagoi jatkuvasti kehon lämpötilan muutoksiin. Se on aktiivikuitu, joka auttaa sinua pysymään viileänä lämpimässä ja lämmittää sinua kylmässä. Villa ei myöskään hiosta vaan päinvastoin hengittää erinomaisen hyvin, kosteus haihtuu ilman päästessä kulkemaan kuitujen lävitse.

Villa on helppohoitoista

Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Paras tapa huoltaa villatuotteita on tuuletus ulkona kostealla ilmalla. Kosteus saa villakuidun turpoamaan ja poistamaan itsestään likaa ja tuoksua. Jos villavaate kuitenkin tahriintuu tai venähtää mallistaan, voit turvautua hellävaraiseen käsinpesuun tai villaohjelmaan pesukoneessa. Voit lukea lisää pesu- ja huolto-ohjeistamme!

Villa on pehmeää

Villatuotteet hakevat vertaansa pehmeydessään. Siten villasta valmistetut asusteet sopivat niin lapsille kuin herkkäihoisillekin. Myssyfarmin tuotteissa käytetään suomenlampaan luomuvillaa, jonka villakuidussa suomut ovat kääntyneet sisäänpäin tehden siitä erityisen pehmeää, aivan kuten merinovillassa. Nämä ovatkin itse asiassa maailman kaksi ainoaa lammasrotua, joihin tämä pätee!

Villa on paloturvallinen

Villa on paloturvallisempi kuin keinokuidut. Tämä on hyvä ominaisuus esimerkiksi retkeillessä, kun oleskellaan nuotiolla. Villan syttymispiste on korkea - yli 500 astetta - eikä se sula kuten keinokuidut.

Kaikki Myssyfarmi tuotteet on neulottu käsin maailman Myssypääkaupungissa Pöytyällä Myssymummojen puikoissa 100% suomenlampaan luomuvillasta. Tutustu Myssytuotteisiin!

Jos olet kiinnostunut lukemaan miten Myssyfarmin villa on tuotettu, lue lisää täältä!


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!