ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Satu on syntynyt Karinaisissa vuonna 1958 ja asunut pian 50 vuotta Naantalin Merimaskussa. Myssymummoksi ryhtyminen on ollut Satulla mielessä jo työelämässä ja sellainen hänestä tulikin syksyllä 2022.

Satu on nuorena kutonut paljon kaikenlaista. Sen jälkeen hän hurahti ompelemiseen vuosiksi, mutta se olikin pidemmän päälle hieman liian yksinäistä hommaa ompelukoneen äärellä, joten ompeleminen sai jäädä. Satu ottikin taas kutimet käteen ja ryhtyi kutomaan, sillä sitä voi tehdä missä vain.

Myssymummoudessa parasta onkin tavata muita samaan harrastukseen hurahtaneita ja tietysti itse kutominen on parasta. Vapaa-ajallaan Satu viettää aikaansa lastenlasten kanssa ja koiransa kanssa ulkoillen. Satu kertoo mökkeilevänsä pohjoisessa miehensä kanssa ja niillä ajomatkoilla syntyy sukka jos toinenkin. Elämän mottona Satu toteaa, että “ eteenpäin sanoi mummo lumessa!”


Kommentit (2)

Roosa

joulukuu 08, 2023

Lämmin kiitos Satu💜 Kaleva pipa on huippu. Niin lämmin ja hyvin kudottu!

Anu Hakala

joulukuu 06, 2023

Kiitos Sadulle!

Kaleva-pipa lämmittää päätä ja sydäntä, joka on yhä Tampereella ja paljolti ihan Kalevassa.

Itse en osaa kutoa (noh teknisesti toki osaan) ja arvostan suuresti Sadun, myssymummojen ja kaikkien osaajien kädentaitoja. Mummut aikoinaan ja äitini viime vuosiin ovat pitänyt minut ja perheeni lämpiminä villasukin, -tumpuin, -kaulaliinoin ja jopa -pipoin (yks. pipa). Äitin reuman runtelemat kädet lepäävät nyt.

Ilahduin suuresti Sadun esittelytekstistä. Ihanaa, että toiset yhä kutimilla kutovat 😉.

Leppoisia juhlapyhiä toivotellen,
anu

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!