ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1947 syntyneellä Pöytyän Kyröstä kotoisin olevalla Sallilla on Myssymummoutta takana jo vuodesta 2014. Asian parhaista puolista kysyttäessä tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä: ”Kaikki on Myssymummoudessa parasta!”.

Sallin mieleen kohokohtana on erityisesti jäänyt matka Japaniin. ”Ei olisi uskonut, että kutomalla voi päästä Japaniin asti” hän tokaisee hymyillen. Kun japanilainen toimittaja kysyi Sallilta mitä uutta Myssymummous on hänen elämäänsä tuonut, niin hän tokaisi ytimekkäästi: “Ainakin liikematkailun!”.

Kutomisvauhti Sallilla on reipas, sillä päivässä saattaa tulla jopa 3-4 Myssyä ja viime vuoden aikana jopa 850 Myssyä. ”Ota elämä sellaisena kun se tulee, äläkä liikaa murehdi tai suunnittele” Salli paljastaa elämänohjeekseen.


Kommentit (4)

Kerttu Tolonen

joulukuu 12, 2022

Kiitos Salli lämpimästä vaaleanpunaisesta piposta.Se on erittäin hyödyllinen nyt koska tänäänkin tuuli tuivertaa ja viima vinkuu ja pakkasta on -9.6 täällä Etelä-Karjalan Rautjärvellä
Teette tärkeää työtä!
KIITOS!

Venla

syyskuu 19, 2022

Olette kaikki aivan super mummoja!! Toivoa on joululahjaksi myssyä, mutta en tiedä alistuuko vanhemmat ostamaan niin kallista. Mutta toivotaan. Ootte kaikki upeita naisia!❤❤

Marita Ekman

helmikuu 18, 2022

Hei!

Olette fantastisia! Olen tilannut teiltä, ja kaikki toimii perfekt. Nopeasti, kaunis pakkaus, ei
missään mitään väärin. Kiitos!
Jos olisin taitavampi ja asuisin Pöytyässä tahtoisin tulla myssymummoksi.
Sydämellisin Terveisin
Marita

Jilly Edwards

joulukuu 25, 2021

I was given one of your WONDERFUL Beanies for Xmas today made by Salli – I love it😀 thank you so much Jilly xxx

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!