ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1955 syntynyt Pirjo K. on kotoisin Nousiaisista. Pirjo on kutonut Myssymummona vuodesta 2018 lähtien ja Pirjon mielestä siinä parasta on merkityksellinen tekeminen, vapaa työskentely ja uudet mukavat ihmiset, joihin on päässyt tutustumaan. Äidin opeissa nuorella iällä kutomaan oppinut Pirjo kertoo kutovansa keskimäärin yhden Myssyn päivässä. Pirjo viettää vapaa-aikaansa kutomisen lisäksi lenkkeillen, kuntosalilla käyden sekä uiden.

”Päivä kerrallaan ja kaikesta voi löytää positiivista” Pirjo kertoo elämänohjeekseen nuoremmille sukupolville. Pirjo paljastaa viihtyvänsä myös lavatansseissa ja olevansa taitava tanssija.


Kommentit (3)

Susanna

tammikuu 17, 2024

Hei Pirjo K! Minulla on jo muutama aiempikin värikäs Myssy ja nyt sain lahjaksi vielä yhden joka oli tällä kertaa Pirjon tekemä ja musta. Ihana tavalllinen (kerrankin) musta Myssy joka sopii aina ja mihin vain! Mutta tässä samalla kiitokset kaikille muillekin mummoille ja Myssy -perheelle! :) Lanka on myös aivan ihanaa. Terveisin Susanna

Tiina Kelomäki

marraskuu 30, 2022

Hei Pirjo K.! Täällä toinen, melkein saman ikäinen mummo joka ei ole suostunut pitämään pipoa päässään, kuin lapsena, koska pipo ei vaan sovi minulle (mukamas). Nyt löytyi ihana Kaamos myssy-huppu ja ihan mielelläni laitan sen päähän, se on ihana.
Kiitos paljon, että neuloit minulle vihdoin sopivan ”pipon” joka on täydellinen ja vielä käsin neulottu 💜
Terveisin, Tiina

Henna Lehtosaari

marraskuu 02, 2021

Tuhannet kiitokset myssymummo Pirjo K. upean Myssy-hupun kutomisesta!
Luin, että elämänohjeesi on että päivä kerrallaan ja kaikesta voi löytää positiivista, ja aion palata tuohon ajatukseen ja palauttaa itseni aina tähän hetkeen laittaessani hupun päähän. Tämä on niin lämmin, ja uskon, että extra lämpöä tuo se, että tämä on käsintehty ❤️
Kiitos. T. Henna Lehtosaari

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!