ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1957 syntynyt lietolainen Pirjo on liittynyt Myssymummoihin syksyllä 2020. Käsitöitä Pirjo on tehnyt äidin ja siskon opastuksella pienestä pitäen ja homma alkoi nuken vaatteista. Vapaa-aika Pirjolla kuluu erityisesti liikunnan parissa: jumppa, jooga, pyöräily ja hiihto kuuluvat suosikkeihin. Lisäksi hän nauttii lukemisesta ja pianon soitosta. Pirjon motto on, että tekemällä oppii!


Pirjosta on mukavaa olla Myssymummona tekemässä laadukkaita käsitöitä, joita myydään ympäri maapallon. Pirjon mieltä lämmittää ajatus Myssystä esimerkiksi pariisilaisen madamen päässä.


Kommentit (1)

Pirjo Soini

lokakuu 24, 2023

Hei kaimani :)

Sain tekemäsi Tarmo Sysi-hatun. Se on aivan ihana. Niin pehmeä ja värikin on hyvä.
Ajattelin, että sitä voisi pitää jopa kypärän alla, kun ja jos kylmillä keleillä pyöräilee. Minulla ainakin kun kylmä tuntuu heti korvissa. Kypärä “sulkee” sopivasti hatun reunan korvien päälle.
Ei voi muuta kuin suositella tätä hattua todella :)
Aurinkoisin terveisin ja runsasta siunausta toivotellen, Pirjo
PS. Sinä kaimani taidat olla kova neulomaan. Sinulla on aivan ihana villatakki ylläsi tuossa kuvassa. Heti nousee kysymys, että miten se on tehty; jotain kohoneuletta se ilmeisesti on ja tosi hyvä värikin. Voiko kysyä mikä lanka kyseessä ja mistä mallin saisi; vai onko malli sinun päässäsi :)

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!