ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1946 syntynyt maskulainen Erja-Sisko on kutonut Myssymummoissa vuodesta 2020 lähtien. Ennen Myssymummon uraa Erja-Siskolla on ollut oma pieni brodeerausyritys. Vapaa-aika hänellä kuluu lapsenlapsenlasten kanssa sekä vaatteita ommellen. Lisäksi Erja-Sisko on aktiivisesti mukana eläkeliiton toiminnassa emännän roolissa sekä vuokraa ja hoitaa lomahuoneistoja Ikaalisten kylpylässä.


Erja-Siskon mielestä parasta Myssymummoudessa on, ettei kutominen lopu ikinä kesken eikä tarvitse keksiä mitä seuraavaksi kutoisi. Erja on todella henkeen ja vereen käsityöihmisiä, sillä hän on ommellut esimerkiksi tyttärelleen ja miniälleen vihkipuvut.


Kommentit (5)

Katriina Koskiniemi

tammikuu 31, 2024

Kiitos ihanasta myssystä Erja-Sisko.Ei ihan ehtinyt tämän talven paukkupakkasiin,olin vähän myöhässä,mutta koittaahan se ensi talvikin.Lämmin,kaunis väri,sopii yhteen koirani kannsa(kultainennoutaja)Ihania tuotteita valmistatte.

Pirkko

joulukuu 13, 2022

Kiitos Erja-Sisko ihanasta puolukanvärisestä Siiri Hilkasta!
Myssy istuu täydellisesti, se on kaunis, lämmin ja tuoksuu ihanasti lampaanvillalle.

Tuire Lehtonen

heinäkuu 24, 2022

Kiitos Erja-Sisko sain kutomasi Kuohu-pusero ja olen erittäin tyytyväinen siihen, ihana kevyt ja kauhis nude

Susanna

marraskuu 22, 2021

Kiitos Erja-Sisko upeasta Pöytyän tupsupiposta! Muistan lapsuudessani kuinka äiti veti minua pulkassa lähes samanlainen käsinkudottu pipo päässään. Kuulin keväällä, että kyseinen pipo oli joutunut vanhuuttaan pois. Nyt päätin palauttaa tupsupipon tuomat muistot joululahjan merkeissä äidilleni.

Päivi

lokakuu 13, 2021

Kiitos ihanasta Myssystä Erja-Sisko!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!