ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Elina-mummo on syntynyt vuonna 1956 Turussa, jossa hän on asunutkin melkeinpä koko ikänsä, mutta vuodesta 2010 alkaen Elina on asustellut Pöytyällä Riihikoskella. Pöytyälle tie on löytynyt hänen isänsä kautta, joka on syntyjään pöytyäläinen.

Elina on aloittanut Myssymummona vuonna 2020 ja ennen tätä hän on työskennellyt ravintola-alalla ja tehnyt alan töitä viimeiset 30 vuotta laivalla. Parasta Elinan mielestä Myssymummoudessa on yhteisöllisyys ja tekemisen ilo. Omaa virkistysrahastoa on myös kiva ansaita Myssyjä tehden.

Elina kertoo viettävänsä vapaa-aikaansa kesäisin riippumatolla loikoillen ja skootterilla huristellen. Elina myös toteaakin, että eläkkeellä kaikki aikahan on vapaa-aikaa, hän sanoo nauttivansa elämästään. Elinan mottona on: “Ei tämä ole niin vakavaa, elä kaikki päivät.” Myssy-ystäville Elina lähettää myös terveisensä: “Nauttikaa ihanista Myssyistänne, me neulotaan lisää!”


Kommentit (1)

Raija Salonen

joulukuu 04, 2023

Hei Elina,
Olen 68 vuotias mummi joka kutoo lähinnä sukkia läheisille ja ystäville. Sain kutomasi Hile kypärämyssyn. Nyt sitä onkin tarvittu kun on ollut niin kylmä. Yritän nyt kutoa tämän mallin mukaan lapsenlapselleni samanlaisen, katsotaan onnistuuko.
Kiitos myssystä ja oikein tunnelmallista Joulun aikaa.
Terveisin
Raija

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!