ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1958 Turussa syntynyt Birgitta asuu nykyään Tervakoskella. Matka Tervakoskelle ei kuitenkaan ole ollut suoraviivainen: Turku - Oulu - Vaasa - Pöytyä - Hirvikoski - Helsinki - Riihimäki - Tervakoski. Matkustaminen ei onneksi Birgittaa haitta, sillä hän kertookin viettävänsä vapaa-aikaansa mielellään lastenlastensa sekä koirien kanssa yhdessä matkailuautolla reissaten sekä käsitöitä tehden. Myssymummona Birgitta on aloittanut 2021 ja parasta Myssymummoudessa hänen mukaansa onkin hyödyllinen tekeminen ja että tekeleet eivät kerry kotinurkkiin. Ennen kuin Myssymummon ura alkoi, Birgitta kertoo toimineensa arkistonhoitajana ja yrittäjänä. 

‘’Älä tee toiselle mitään mitä et haluaisi itsellesi tehtävän’’, kuuluu Birgitan elämänohje.  Sympaattinen Birgitta kertookin nauttivansa siitä, että kaikilla on asiat hyvin. 

Birgitan terveiset Myssy-ystäville: ‘’Nauttikaa hetkestä!’’


Kommentit (1)

Waltteri

tammikuu 18, 2024

Kiitos Birgitta muhkeasta Muffista. Upeat kädentaitosi näkee Muffista kauas. Tuntuu hyvältä omistaa aitoa käsityönä valmistettua Muffia ja tukea suomalaista yrittäjää. Tämä Muffi on jo seitsemäs Myssy tuote, jonka olen hankkinut ja jokaisesta on tullut lempi asusteeni. Kiitos myös viisaasta elämänohjeesta, jonka sanoma laittaa syvästi ajattelemaan. Hyviä matkailuautoreissuja! ☺️

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!