ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1950 syntynyt porilainen Birgit on toiminut Myssymummona vuodesta 2019 alkaen. Birgit viettää vapaa-aikansa kutomisen lisäksi ulkoillen ja käyden teatterissa sekä konserteissa. Parasta Birgitin mukaan Myssymummoudessa on matkustelu, mukava yhteisö sekä tietenkin kutominen. Myös hänen siskonsa Tuula on mukana Myssymummoissa.

Elämänohjeena Birgitillä on positiivinen asenne. Birgit paljastaa olevansa suuri patikointifani ja patikoivansa jopa 100 kilometriä yhden reissun aikana. Tässä onkin tavoitetta itse kullekin!


Kommentit (4)

Jaana Kovala

huhtikuu 30, 2023

Heippa!
Olin kauan ihastellut Myssyfarmin myssyjä ja alekampanjan avulla pystyin toteuttamaan toiveeni. Sain Sinun kutoman aivan ihanan hiippapipon. Se on kaunis, lämmin ja taidolla tehty. Lämmin kiitos! ❤️

Sarah

maaliskuu 09, 2023

Hello Birgit,

All the way from Australia! I received a beanie hand knitted by you in the mail today! I am a beginner knitter and your beautiful beanie has made my day, and probably my year! So thank you very much, sarah xxx

Jarkko Juvonen

joulukuu 21, 2022

Tere, sain neulomasi pipon lahjaksi. Se on ihan oikea villapipo eikä mikään diipadaapa.
Sitä voi pitää kevyesti otsalla tai sitten upottaa pää pipoon niin syvälle kuin menee. Se on aina yhtä hyvä päässä olipa keli mikä tahansa. Iso kiitos laatutyöstä!

Veksi Kanninen

joulukuu 25, 2021

Hei. Sain kutomasi myssyn lahjaksi, ensivaikutelma on upea, kunhan myssy muotoutuu niin uskon että se lämmittää pitkään päänuppiani.
Kiitos

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!