ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

AINESOSALUETTELO:

  • 1l kauramaitoa (tai maitoa)
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl ohrajauhoa
  • 2 dl hernejauhoa
  • 3 dl spelttijauhoa
  • 1 dl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
  • 0,5dl täysruokosokeria
  • 1,5 tl vuorisuolaa

OHJE:

  1. Suosi luomua.
  2. Sekoita kaikki ainekset (myös öljy) keskenään ja anna mieluusti turvota ainakin puolisen tuntia.
  3. Paista letut valurautapannulla keskilämmöllä erittäin reilussa (1rkl /lettu) määrässä kylmäpuristettua luomurypsiöljyä.
  4. Nauti kera hillon. Toimii myös suolaisen tarjottavan kanssa


Jos olet yhtä taitava letunkääntäjä kuin Ritva-mummi, laita ohra- ja vehnäjauhoa 1dl vähemmän molempia.


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!