AINESOSALUETTELO:
- 1l kauramaitoa (tai maitoa)
- 4 kananmunaa
- 2 dl ohrajauhoa
- 2 dl hernejauhoa
- 3 dl spelttijauhoa
- 1 dl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
- 0,5dl täysruokosokeria
- 1,5 tl vuorisuolaa
OHJE:
- Suosi luomua.
- Sekoita kaikki ainekset (myös öljy) keskenään ja anna mieluusti turvota ainakin puolisen tuntia.
- Paista letut valurautapannulla keskilämmöllä erittäin reilussa (1rkl /lettu) määrässä kylmäpuristettua luomurypsiöljyä.
- Nauti kera hillon. Toimii myös suolaisen tarjottavan kanssa
Jos olet yhtä taitava letunkääntäjä kuin Ritva-mummi, laita ohra- ja vehnäjauhoa 1dl vähemmän molempia.