ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy x Fiskars

Rentoa tekemistä välipäiviin: Myssyfarmi ja Fiskars haluavat yhteistyössä kannustaa sinua vapauttamaan luovan energiasi ja neulomaan ensimmäisen Myssysi! Neulominen on tutkitusti hyvinvointia parantavaa tekemistä ja oikeilla välineillä sekä helpoilla ohjeilla pääset alkuun kivuttomasti. Myssy KnitKit sisältää kaiken mitä tarvitse suositun Muffi Myssyn neulomiseen - nyt myös sakset. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun on omin käsin saanut aikaan jotain valmista!Myssy x Fiskars tarjoaa rajoitetun 100 kappaleen erän Limited Edition Muffi KnitKit-neulontapaketteja, joissa on suomenlampaan villalangan, ohjeiden ja tarvikkeiden ohella Suomessa valmistetut Fiskars ReNew -sakset, jotka on valmistettu 80% kierrätetyistä ja 13% uusiutuvista materiaaleista, ja ne ovat täysin kierrätettävät. Saksien arvo on 20,50eur.

Tutustu ja tilaa omasi täältä!

Ja tämä on vasta alkua, tulevaisuudessa Myssy x Fiskars -yhteistyö tarjoilee rentouttavia neulonta-workshopeja ja muita jännittäviä tapahtumia!Myös News

Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?
Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?

Millainen sitten on hyvä avantopipo? Myssy-tiimi on testaillut ja voittaja on löytynyt!
Jatka lukemista
ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä
ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä

Käytettyjen Myssy-tuotteiden kierrättäminen on nyt helpompaa kuin koskaan!
Jatka lukemista
Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!
Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!

Myssy täyttää tänään 17 vuotta ja sen kunniaksi kaikkiin yli 30€ tilauksiin Veranta-panta kaupan päälle vain tämän viikon ajan!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!