ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Tervetuloa Myssy-majataloon!

Pitkäaikainen haaveemme on käynyt toteen, olemme tänään avanneet Myssyn Päämajan yhteyteen neljä huonetta kattavat majoitustilat. Majatalo tuo tervetulleen lisän Pöytyän ja Aurajoen Matkailutien palvelutarjontaan.Kesän kuuma (ei ilmastointia) lanseeraus sijaitsee kansallismaisemassa Aurajoen matkailutien varressa Haverin entisellä kyläkoululla, viileässä puutalossa. Julkisivu kaipaa uutta maalia, mutta majatalon neljä retrohenkistä huonetta on hiljattain kauniisti remontoitu, jokaisella niistä on oma värinsä ja tarinansa sekä upeat Timberwisen parkettilattiat. Sisustus on minimalistinen ja kierrätyshenkinen maalaisittain: Kukaan sukulainen ei ole heittänyt mitään pois, joten sillä kaikella (sekä uusilla vuodevaatteilla) päästiin hyvään alkuun! Rakennuksen toisessa päässä on maailman kuulun Myssyfarmin myymälä, showroom, toimisto ja lähettämö, jotka ovat auki arkisin vierailijoille. Luvassa ei ole mitään luksusta, mutta viihtyisää ja mielikuvituksellista majoitusta keskeisellä sijainnilla - keskellä kauneinta Pohjois-Pöytyää.

Majatalossa on kyse luovasta projektista, huoneet tulevat elämään ja kehittymään ajan mittaan, ja vieraita saapuu kaikilta mantereilta aivan kuten tähänkin asti. Majoitustilat mahdollistavat tulevaisuudessa uudenlaiset tapahtumat ja retriitit Myssyfarmilla. Seuraavat kolme huonetta valmistuvat majoitus käyttöön 2024.

Lue lisää Majatalosta ja lähellä olevista palveluista täällä!

Haluaisitko sinä yöpyä Sudenpesässä, Mustassa Aukossa, Aurinkohuoneessa tai Minttubaarissa? Majoitustilat ovat varattavissa huoneittain tai koko huoneisto kerralla.

Lue lisää ja varaa: https://myssyfarmi.fi/pages/myssy-guesthouseMyös News

Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!
Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö, joka on osa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä!
Jatka lukemista
It's not Art. It's Myssy.
It's not Art. It's Myssy.

Myssyn uusi kausi on täällä ja ainutlaatuisempana kuin koskaan!
Jatka lukemista
Neulonnan SM-kisat 2023 TULOSLISTA
Neulonnan SM-kisat 2023 TULOSLISTA

Neulonnan SM-kisojen tuloslista sijoituksineen ja pisteineen.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!