ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Tervetuloa Myssy-majataloon!

Pitkäaikainen haaveemme on käynyt toteen, olemme tänään avanneet Myssyn Päämajan yhteyteen neljä huonetta kattavat majoitustilat. Majatalo tuo tervetulleen lisän Pöytyän ja Aurajoen Matkailutien palvelutarjontaan.Kesän kuuma (ei ilmastointia) lanseeraus sijaitsee kansallismaisemassa Aurajoen matkailutien varressa Haverin entisellä kyläkoululla, viileässä puutalossa. Julkisivu kaipaa uutta maalia, mutta majatalon neljä retrohenkistä huonetta on hiljattain kauniisti remontoitu, jokaisella niistä on oma värinsä ja tarinansa sekä upeat Timberwisen parkettilattiat. Sisustus on minimalistinen ja kierrätyshenkinen maalaisittain: Kukaan sukulainen ei ole heittänyt mitään pois, joten sillä kaikella (sekä uusilla vuodevaatteilla) päästiin hyvään alkuun! Rakennuksen toisessa päässä on maailman kuulun Myssyfarmin myymälä, showroom, toimisto ja lähettämö, jotka ovat auki arkisin vierailijoille. Luvassa ei ole mitään luksusta, mutta viihtyisää ja mielikuvituksellista majoitusta keskeisellä sijainnilla - keskellä kauneinta Pohjois-Pöytyää.

Majatalossa on kyse luovasta projektista, huoneet tulevat elämään ja kehittymään ajan mittaan, ja vieraita saapuu kaikilta mantereilta aivan kuten tähänkin asti. Majoitustilat mahdollistavat tulevaisuudessa uudenlaiset tapahtumat ja retriitit Myssyfarmilla. Seuraavat kolme huonetta valmistuvat majoitus käyttöön 2024.

Lue lisää Majatalosta ja lähellä olevista palveluista täällä!

Haluaisitko sinä yöpyä Sudenpesässä, Mustassa Aukossa, Aurinkohuoneessa tai Minttubaarissa? Majoitustilat ovat varattavissa huoneittain tai koko huoneisto kerralla.

Lue lisää ja varaa: https://myssyfarmi.fi/pages/myssy-guesthouseMyös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!