ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Tässä ovat MyssyCupin voittajasuosikit!

Nyt kun Myssy on ehditty jo julistaa talven viileimmäksi päähineeksi (Iltalehti 22.1.2022), on aika julistaa MyssyCupin pistetilanne tämän talven osalta!  Ketkä ovat päätymässä podiumille? Mikä malli oli vuoden kehittyjä? Tulokset todella yllättivät!

Kultaista liiviä MyssyCupin kärkipaikalla pitää odotetusti aiempien sesonkien moninkertainen voittaja Muffi! Ero seuraaviin kilpailijoihin on huomattava ja ihailemme sitä tarmoa, millä Muffi-myssy vuodesta toiseen ottaa paikkansa. Värisävyissä valkoinen onni, harmaa Jäkälä ja offlila Piirtäjä ovat niin ikään pitäneet pintansa. Huippukunnon ajoituksessa ei ole ollut ongelmia, talvi on Muffin kulta-aikaa!

Toiseksi tullut Myssy-baretti on todellinen kauden yllättäjä! Tämä nuori tulokas aloitti valmistautumisensa kauteen ottamalla varaslähdön jo keväällä, eikä kelien viileneminen ole vähentänyt baretin suosiota lainkaan. Barettikaupunkien ehdoton kuningatar oli tietysti Tampere puolukanpunaisessa värissään! Kohtaako Muffi ensi sesongilla baretissa todellisen haastajansa kun boheemi nuori tulokas kerää suosiota vuoden ympäri?

Podiumille kiilasi täpärästi myös yleisön suosikki Myssy-huppu ja eri toten yönmusta Kosmos. Vasta lokakuussa kisaan mukaan lähtenyt Myssy-huppu päihittää kilpakumppaninsa juuri monipuolisuudellaan - huppu suojaa päätä, mutta toimii myös kätevästi kaulurina. Jos huppu ei olisi Mummojen neuloma, voisi sitä ehkä pitää jopa huippumuodikkaana. Huppu ei taatusti ole tähdenlento ja on hyvä muistaa, että sesonkia on vielä jäljellä! Muuttuvatko sijoitukset vielä?

Pisteille pääsivät myös klassinen Nobles, uusi tulokkaamme Kuurna-myssy sekä tietysti päämajan poppoon tämän talven suosikkimyssy Sea A’Hoy!

Miesten sarja piti sisällään todellisia yllätyksiä!

Vanha mestari ja monivuotinen suosikki Farmester joutui taipumaan nuorekkaan kalastajamyssy Ahdin edessä. Ahti johtaa nyt selkeästi MyssyCupia tämän talven osalta. “En ymmärrä mitä tekee pipolla, joka ei peitä korvia?” paheksuu takavuosien moninkertainen voittaja Farmester. Kolmannelle sijalle ylsi klassinen Nobles.

Myssy KnitKitien voittaja peesasi vahvasti Myssy-voittajaa

Neulontapakettien voittajaksi ylivoimaisella erolla on suoriutumassa niin ikään Muffi KnitKit, joka pystyy tarjoamaan ylivoimaisen neulontaelämyksen sekä aloittelijalle että konkarille. Uskomattoman pehmeä ja paksu hahtuvalanka takaa, että valmista tulee yhdessä illassa ja lopputulos on voittaja-ainesta.

Kaikessa hiljaisuudessa klassinen kaunotar, uusi Tähkä-neuletakki on kakkossijalla. Virtain villan karstalanka on kenties maailman hienointa takkilankaa ja tällaisen vähän haastavamman, mutta silti suhteellisen nopeatekoisen takin valmiiksi saaminen on äärimmäisen palkitsevaa.

Ja kukapa ei haluaisi neuloa omaa barettiaan? Kolmannen paikan otti vahvoilla näytöillään Vuoden Kehittyjä, Baretti KnitKit. Baretin neulominen on yllättävän helppoa ja lopputulos on kuitenkin jotain muuta kuin perus villasukka!

Ei mutta Myssy-sukistahan saattaa tulla ensi sesongin voittaja, olemme kuulleet huhua että kulisseissa suunnitellaan täydellisen peltouskottavaa sukkaparia, jonka osaa Isolla Kirkolla neuloa ensikertalainenkin.

Huivien voittaja on rouhea En Route!

Myssytuubi on vihdoin kohdannut voittajansa, En Route -tuubin suosio on ollut ylivoimainen vanhaan mestariin nähden. “Helmineule ei mielestäni kuulu perinteiselle Myssytuotteelle, mutta kyllä vanhan mestarin täytyy tunnustaa lopputuloksen puhuvan puolestaan kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sydämelliset onnitteluni voittajalle!” kommentoi kolmannelle sijalle jäänyt tuubi. Toisen paikan ottanut Koski-huivi osoittaa, että vuosien tahkoamisen jälkeen se täydellinen Myssyhuivi on vihdoin löytynyt ja uusi klassikko on syntynyt!

Muistutamme kisakatsomoa, että talvea on vielä jäljellä muutama kuukausi, eikä Myssytuotteiden sesonki pääty hiihtolomaan vaan yleensä Juhannukseen!  Aikaa loppukirin tekemiseen on siis vielä kosolti!Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!