ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

helmikuu 04, 2021

Oletko huomannut, että koko Suomi on päättänyt lähteä hiihtoladuille? Kelit ovat olleet upeat ja nyt tästä kauan odotetusta talvesta saa nauttia. Talviurheilu vaatii oikeat asusteet, ja laatutietoinen tietää pukeutua villaan. Listasimmekin tähän 3 syytä, miksi villa on paras materiaali urheiluvaatteisiin, sekä parhaimmat Myssyt hiihtoladulle!

Vettä ja lämpöä eristävä

Villa on luonnonkuitu, joka toimii urheiluvaatteissa erityisen hyvin. Villa kerää itseensä paljon kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä tai märältä. Villa vie kosteutta pois iholta vaatteen ulkopuolelle pitäen olon miellyttävänä ja säilyttää kastuessaankin lämpöominaisuutensa. Tämän ansiosta villaiset vaatteet ovat täydellisiä erityisesti urheilussa kylmillä säillä.

Helppohoitoinen

Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Paras tapa huoltaa villatuotteita on tuuletus ulkona kostealla ilmalla. Kosteus saa villakuidun turpoamaan ja poistamaan itsestään likaa ja tuoksua. Antibakteerisista ominaisuuksista johtuen villassa ei hien tuoksu ei pääse lisääntymään yhtä helposti kuin keinokuiduissa.

Ekologinen

Villa materiaalina on pitkäikäinen ja siten ekologinen. Koska villaa ei tarvitse pestä usein, jäävät ympäristövaikutukset, kuten energian- ja vedenkulutus, pieniksi. Villasta ei myöskään irtoa pestessä vesistöjä kuormittavaa mikromuovia, kuten esimerkiksi fleecestä.

Hiihtopipojen top 4

Sea Ahoy

Ylivoimaisesti suosituin hiihtopipo on Sea Ahoy. Kääntöreunainen Myssy pitää korvat lämpimänä ja pysyy matkassa kovassakin vauhdissa, ja tyylissä on oikea määrä asennetta.

Nobles

Nobles on klassinen malli, ja sopii hillitympään hiihtotyyliin. Tämä myös kääntöreunainen Myssy on mukavan napakka hikiselle hiihtoladulle.

Muffi

Muhkea Muffi lämmittää ja hengittää, mutta tuo tyyliä hiihtoladulle. Voit valita yli 20 eri väristä.

Snow

Snow

Snow on retropipo joka sopii sekä hiihtoladulle, että after skihin. Kokonaisuutta koristaa muhkea tupsu.

Myssy - nyt entistä lämpimämpi!

Jotta Myssy käy myös todella kylmille keleille, kehitimme silkkihupun, jonka tekee Myssystä entistä lämpimämmän. Huppu kiinnitetään halutessasi myssyn sisään ja se eristää tuulta entistä paremmin. Huppu on hyvä myös herkkäihoisille, joita villa voi toisinaan kutittaa. Hupun on valmistanut suomalainen Ruskovilla ja se on tehty luomusilkkivillasta, jossa on 70% merinovillaa ja 30% silkkiä.

Julkaisun kunniaksi, silkkihuppu tarjolla nyt -50% vain rajoitetun ajan!


Myös News

Myssyn AW21 värikartta
Myssyn AW21 värikartta

syyskuu 21, 2021

Myssylankojen väripaletti koostuu sekä upeista luonnonvärjätyistä, että eloisista käsinvärjätyistä sävyistä. Tutustu tämän kauden väreihin!

Jatka lukemista
Myssy x Nenäpäivä
Myssy x Nenäpäivä

syyskuu 20, 2021

Myssyfarmilla on kunnia lanseerata tämänvuotinen Nenäpäivän neulontahaaste:
Neulo Hymy-myssy ja auta maailman lapsia!

Jatka lukemista
Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit
Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit

syyskuu 15, 2021

Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.
Jatka lukemista

Tilaa uutiskirje