ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1948 syntynyt raisiolainen Tutta on kutonut Myssymummona keväästä 2021 alkaen. Tutta on kotoisin Savosta ja kertookin, että Savossa kutominen tarkoittaa kangaspuilla kutomista ja puikoilla neulotaan. Kangaspuilla kutomisen hän oppi äidiltään jo lapsena, mutta neulomiseen Tutta hurahti vasta jäätyään eläkkeelle vuonna 2013. Ennen Myssymummoutta Tutta on tehnyt pitkän uran kulttuurin parissa. Käsillä tekeminen on ollut Tutasta aina mieluista ja muun mahdollisen vapaa-ajan hän täyttää musiikilla ja dekkareilla.


Tutasta on etuoikeus käyttää Myssyfarmin käsiä helliviä ja hoitavia lankoja. Lisäksi hänestä on plussaa, ettei tarvitse miettiä millaista lankaa villasukkia varten hankkisi, millaisella mallilla neuloisi, minkä kokoiset neuloisi ja ennen kaikkea kuka ne tällä kertaa saisi. Loppukevennyksenä kerrottakoon Tutan saaneen vuonna 1982 kalakukkodiplomin arvosanalla ”Toella erinommaenen”.


Kommentit (2)

Heli

toukokuu 02, 2023

Paras panta ikinä: pysyy päässä, ei kutita eikä purista! 💚

Emilia R.

maaliskuu 13, 2023

Sain tänään tekemäsi Hiekka Myssy-kaulurin ja olen aivan ihastunut siihen! Vaikka kevät on jo nurkan takana niin toivon, että saan käyttää kauluria vielä tänä talvena. Ulkona ainakin pyryttää lupaavasti!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!