ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1950 syntynyt alastarolainen Telle aloitti Myssymummouransa kesällä 2021. Hänen neulontaoppinsa ovat peräisin koulusta ja käsitöiden tekeminen alkoi toden teolla esikoista odottaessa. Tellen ensimmäinen työ olikin vauvan vaunuihin virkattu peite, jonka myötä käsityökärpänen puraisi toden teolla. Vapaa-aika kuluu kesällä kasvihuoneessa, jossa perunat, porkkanat, pavut ja punajuuret vaativat huomiota. Lisäksi kesällä on varustaututtava talveen säilömällä metsästä kerätyt marjat ja sienet.


Tellen mielestä Myssymummoudessa parasta on ystävällisyys ja välittömyys, jota Myssytiimissä saa kokea. Hän onkin ylpeä pääsystään mukaan joukkoon.


Kommentit (7)

Myra Mankki

joulukuu 03, 2023

Hei Telle, minulla on ilo omistaa tekemäsi pipo. Se auttaa minua pitämään lämpimänä varsinkin suomen talvella.

Juuli

maaliskuu 20, 2023

Hei Telle ja kiitos ihanan pehmeästä Hile-hupusta! Olin toivonut sellaista kovasti ja olen siitä hyvin iloinen! Tämä oli ensimäinen tilaamani myssyfarmin tuotte ja se kestää takuulla monta vuotta!

Marita Kullanmäki

maaliskuu 18, 2023

Kiitos myssystä.
Marita Koskelta Tl

Mazal Leikas

maaliskuu 10, 2023

Hei Telle ja kiitos aivan ihanasta Onni Muffi myssystä joka saapui tänään tänne Espooseen! Nyt myös minä saan pitää mummon kutomaa pipoa päässä, ja se jos joku lämmittää myös sydäntä.

Jonna

tammikuu 08, 2023

Hei Telle
Sain lahjaksi tekemäsi Myssyn. Mikä maailman parhain lahja, varsinkin kun sillä on tarina. Se tuoksuu ihanalle oikealle villalle, se on erityinen ja rakastan sitä!

Sari Auramo

joulukuu 28, 2021

Annoin miehelleni joululahjaksi neulomasi pipon ja se on jo osoittautunut todella mieleiseksi lahjaksi. Huomenna pipo pääsee “tositoimiin”, kun mökillä lasketaan talviverkot.

Nea Aminoff

joulukuu 22, 2021

Kiitos Tellelle ihanasta piposta! Oli onnistunut joululahja ja pipo pääsi heti käyttöön. Hyvää joulua!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!