ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1950 syntynyt Koskelta kotoisin oleva Senja kutoi Myssymummona vuodesta 2018 syksyyn 2023 asti. Hän oppi neulomisen taidon jo nuorena äidiltään kotona. Ja paljon hän neulookin, lähes kaiken vapaa-ajan. "Metsässä kun asuu niin ei paljon muuta viihdykettä löydy", hän toteaa naurahtaen. 

Parasta Myssymummoudessa Senjan mielestä on se, että kutoa saa paljon eikä tuotoksia tarvitse itse myydä. Ei tarvitse myöskään ostaa lankaa, sillä kaikki tulee valmiina, ja tuotokset menevät vielä hyötykäyttöönkin. Neulomisen lisäksi Senja viettää aikaa ulkoillessa ja kesällä erityisesti puutarhaa ja pihaa hoitaessa. 

“Jos tänään on huono päivä, huomenna on varmasti parempi”, toteaa Senja elämänohjeekseen. Hän kehottaa rohkeasti ottamaan kaiken vastaan mitä vastaan tulee!


Kommentit (7)

Päivi

maaliskuu 21, 2023

Suuri kiitos ihanan Tulikettu-hiipan neulomisesta, Senja! Päähine on kauniinvärinen, lämmin ja iloinen – sen käyttämisestä tulee hyvälle tuulelle.
Terveisiä Helsingistä!

Satu Koskinen

maaliskuu 15, 2023

Kiitos Senja piposta! Sopii kun nakutettu ja on lämmin. Ja nättikin se on.

Anna

maaliskuu 12, 2023

Kiitos Senja kovasti sinun tekemään myssystä! Terkkuja Hyvinkäältä.
T. Anna

Michaela

marraskuu 12, 2022

Kiitos Senja, thank you for your great job, I just got the hat knitted by you from my friend living in Finland, it was my birthday gift and I love the story and that you are signed there… It traveled long way and I still know who made it, amazing. I am looking forward to wear your Myssy here in the Czech republic in winter.

Keketsu

huhtikuu 15, 2022

Hei Senja!

Kiitos paljon Vesi originals – myssystä. Sitä on ollut ihanaa kantaa päässä nyt tämän kevään aikana. Se on sopiva ja kaunis <3
Lämmintä kevättä sinne Pöytyälle Helsingistä.

Tuula Heinonen

tammikuu 18, 2022

Kiitos Senja, sain tänään kutomasi myssyn tänne Vantaalle.
Sopiva ja ihana !
Tuula

Tiina

joulukuu 16, 2021

Ihana iso kiitos Senjalle myssystä. On ollut ilo kantaa päässä ja lämmittänyt talvipakkasilla. Iloa ja hyvää vointia sinne koko porukalle <3

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!