ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1939 syntynyt Seija on kotoisin Raumalta. Seijalla on takanaan Myssymummoilua vuodesta 2019 lähtien. Koulussa kutomaan oppineen Seijan mielestä Myssymummoilussa parasta on muihin mummoihin tutustuminen ja tietenkin kutominen.

Päivittäisen kutomisen lisäksi Seija viettää vapaa-aikaansa aktiivisesti liikkuessa. Elämänasenteekseen Seija paljastaa hyvän mielen: ”Turhaan ei kannata vanhoja miettiä - eteenpäin vain.”


Kommentit (5)

Tomoko Mizohata

joulukuu 11, 2023

Thank you Seija for the lovely Tube, it’s knitted so beautifully and is very soft and warm when you put it on. I am Japanese and live quite far away from your place, but am very happy that I came to know you’d knitted for me and am able to see your face.
Wishing you a merry Christmas and a very happy new year!!

Carita Saarinen

maaliskuu 25, 2023

Lämmin kiitos Hiekka Myssy-tuubista! Se on juuri niin ihanan muhkea ja lämmin kuin toivoinkin ja mieltä lämmittää tieto, että sen on kutonut ihan oikea ihminen, joka on nauttinut sen tekemisestä. <3

Ihanaa kevättä toivottaa:
Carita Saarinen ja Humisevan Harjun alpakat

Virpi Kukkola

maaliskuu 20, 2023

Kiitos Seija laventelin liilasta myssystä! Se saa minut hyvälle mielelle ja tuoksuu kotoisasti aidolta villalta :) Tämä on viides Pöytyän myssyni. Kaikki ne ovat olleet oikein mieluisia. Hyvää kevättä!

Anna Ahonen

maaliskuu 15, 2023

Hei Seija,
kiitos ihanasta piposta, siitä tulee lempipiponi. Pidän myös elämänasenteestasi ja ilokseni huomasin, että olet syntynyt samana vuonna kuin rakas äitini.
Toivotan sinulle mukavaa kevättä ja neulomisintoa!

Katriina Husso

joulukuu 01, 2022

Kiitos Seija ihanasta myssystä.
Mulla oli jo reilu vuosi sitten samanlainen, mutta koirani sai sen kynsiinsä…. Piti korjauttaa, mutta hän se sitten taas löysi ja se oli siinä….
Tätä pidetään ylähyllyllä!!!!
Mukavaa loppuvuotta, hyvää joulua ja Kiitos!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!