ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1947 syntynyt Aurasta kotoisin oleva Ritva, eli Ritu, on kutonut Myssymummona vuodesta 2018 lähtien. Ritu oppi neulomaan ihan pikkutyttönä ja hän pääsi jo 6-vuotiaana mukaan koulun käsityötunneille, vaikkei koulutaival ollut vielä alkanutkaan. Siellä hän muistaa kutoneensa paljon ja yksi essukin siinä sivussa valmistui.

Myssymummoudessa Ritun mielestä on parasta ystävien kohtaaminen ja käsillä tekeminen. Mikäli Ritulla ei ole kutimet kädessä, on hän jonkun toisen käsityön parissa tai lenkillä koiransa Lumihillan kanssa. Malleista mieluiten hän kutoo Muffi-myssyjä, mutta hänen mukaansa myös vaihtelu virkistää - yleensä päivässä niitä valmistuu kaksi tai kolme.

Ennen eläköitymistään Ritu toimi perhepäivähoitajana sekä kehitysvammaisten perhehoitajana – tätä arvokasta työtä itseasiassa toteuttaa useampikin Ritun suvussa. Elämänohjeenaan Ritu kiteyttää: ”Kaikki mikä vastaan tulee pitää lähtökohtaisesti ottaa postiivisesti.”


Kommentit (1)

Mohamadi Murkifahra

tammikuu 10, 2023

Kitos paljon pipo! Lämmittää sydäntä ja mieli myös. Jatkakaa samaan malliin ihana myssymummot! Teidän sivulla on hyvät grafiikat ja pelottava nun.

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!