ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1949 syntynyt turkulainen Raijan on kutonut Myssymummona kesästä 2021 alkaen. Raijan kutomistaidot ovat peräisin ompeluseuroista, joissa hän jo alle kouluikäisenä kävi mummon kanssa. Vapaa-ajalla hän ompelee koneella kaikenlaista ja harrastaa kirjasidontaa. Raija paljastaa olevansa oikein kurssin käynyt mummo, sillä hän osallistui aikanaan MLL:n mummokurssille.


Raija nauttii eniten Myssymummoudessa siitä, että saa kutoa sydämen täydeltä ja hänestä tuntuu, että työstä on iloa myös muille. Raijan motto on, että vierivä kivi ei sammaloidu.


Kommentit (3)

Hatti

elokuu 30, 2022

Hei! Kiitos mustasta Nomadi-hatusta. Tilasin sen itselleni ystävämyynnistä, mutta kaverini tykästyi hattuun, joten annoin sen hänelle lahjaksi. Niinpä tilasin kaksi Nomadi-hattua lisää, pullonvihreän ja murretun oranssin.
Värikästä syksyä 🧶!

Arja

joulukuu 02, 2021

Hei, Saamani nudevärinen myssy on loistava, ja tuntuu, että se on tehty hyvillä mielin. Kiitos

Tanja

marraskuu 04, 2021

Hei Raija,
Sain juuri tilaukseni, puolukan värisen Kuisti-pannan tänne Belgiaan. Tämä on IHANA! Istui kuin hansikas ja rakkautta ensi silmäyksellä. Olen niin iloinen että tämä panta löysi luokseni ja lämmittämään koleina syys- ja talvipäivinä. Kiitos kauniista käsityöstä ❤ Taidan tietää mitä ostan muutamalle läheiselle joululahjaksi 🤗 ystävällisin terveisin Tanja

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!