ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1960 syntynyt Raija asuu Nousiaisissa ja on toiminut Myssymummona keväästä 2021 alkaen. Hän on oppinut kutomaan kotona äidin opeilla, vaikka ensimmäiset sukat valmistuivatkin vasta eläkkeellä. Kutomisen lisäksi Raija nauttii hiihtämisestä, lukemisesta sekä mökkeilystä. Hänen mielestään parasta Myssymummoudessa on, että aina löytyy uutta tekemistä edellisen työn valmistuttua, mutta samalla saa itse määrätä tahdin. Raijan motto on, ettei koskaan saa sanoa ei koskaan.

Kommentit (3)

Jaana

joulukuu 04, 2023

Olen tänä syksynä ostanut kaksi ihanaa myssyfarmin tuotetta, hupun ja tissimyssyn. Toisen tehnyt Raija ja toisen Raija K
Molemmat myssyt on niin ihania, täytyy aina oikein miettiä kumman myssyn on vuoro lämmittää. Kiitos molemmille tekijöille ja iso rutistus sekä ihanaa joulunaikaa. 🩷 t mummi Marttinen

Mari

maaliskuu 14, 2023

Kiitos Raija K. upeasta mustasta Kyrö-piposta! Tämä päässä ei varmasti Helsingin talven viimat vaivaa, lämmin on. Siistiä työtä olet tehnyt :)
Mukavia käsityöhetkiä toivotellen,
Mari

Anneli Säde

tammikuu 03, 2022

Hei, saako vanhoja malleja vielä? Kuten Matintalon pellolla kuvattua turkoosi reuna/ oranssi tupsu.tai harmaa, missä persikat raidat ja tupsu?

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!