ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1957 syntynyt Milka on kotoisin Aurasta ja aloittanut Myssymummona vuonna 2018. Parasta Myssymummoudessa Milkan mukaan on sosiaalinen tekeminen. Hän kertoo kutovansa joka tapauksessa paljon, joten on mukavaa, että Myssymummona harrastuksella on merkitys, eikä enää kerry laatikoittain tekeleitä odottamaan kodin nurkkiin. Milka paljastaa kutovansa keskimäärin kuusi Myssyä viikossa. Koulussa kutomaan oppinut Milka kertoo elämänohjeekseen yksinkertaisesti asenteen - että aina on hyvä päivä!


Kommentit (7)

Riitta Tikkanen-Dimitropoulos

tammikuu 31, 2024

Kiitos Milka lankapaketista, on niin mukava pakkauskin, että laitoin sen sohvan päälle näytille.. Tampere baretin kutominen seuraavana ohjelmassa.

Gillian B

lokakuu 04, 2023

Thank you for your lovely work on my newly arrived friend hat Milka. I’ve been wearing it at home all morning and can report NO scratchiness across my very sensitive forehead. It’s making me feel happy and warm and so many ways to style it too.

Jussi

syyskuu 07, 2023

Sain tekemäsi myssyn ja se on kyllä tosi hyvin tehty! Mukava päässä jo ensi kokeilusta. Nyt odotellaan, kylmempiä ilmoja, jotta saa jatkuvasti käyttää:)

Oilimaria vella

lokakuu 13, 2022

Hyvän näköisiä myssyjä teette jatkaa saman tahtiin🎶😍

Ro

kesäkuu 09, 2022

Thank you very much for the beautiful beanie! It is just perfect :)!

inge

helmikuu 01, 2022

Dank je wel, Milka, voor je mooie werk! Ik kocht online een “plum” barret en ben er bijzonder blij mee!

Jill

tammikuu 12, 2022

Thank you, Milka, for your beautiful hat! bought in a shop called Nord near me in Lewes, England

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!