ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1950 syntynyt turkulainen Marju on kutonut Myssymummojen vahvuudessa keväästä 2018 lähtien. Marju muistelee, kuinka lapsuudessa isoisoäiti kehräsi rukilla lemmikkilampaiden villasta lankaa kudottavaksi.  Myssymummous ei ole hänelle itseisarvo, vaan Marju arvostaa erityisesti ajatusta hyödyntää suomenlampaan villaa ja tuottaa markkinoille luonnonmukaisia tuotteita ja tarjota samalla arvostettua työtä Myssymummoille. Vapaa-ajallaan Marju ulkoilee, mökkeilee ja matkustelee.

Hänen mottonsa "rakkautta, rajoja ja suvaitsevaisuutta" korostaa tärkeitä arvoja, joille on aina tilaa maailmassamme. Marju on erityisen ylpeä perheestään, mutta myös elämäntyöstään työpaikka- ja opiskelijaruokailun kehittäjänä, josta Keskuskauppakamari myönsi myö hänelle Rautaisen ansiomerkin. Marju paljastaa olevansa erittäin päämäärätietoinen Myssymummo, joka ei pidä yllätyksistä.


Kommentit (4)

Laura

joulukuu 05, 2023

Tuhannet kiitokset Marju pehmeästä ja superkauniista vaalean harmaasta Hohto-hupusta! Kyllä nyt kelpaa tassutella pakkassäällä. Ihania ulkoiluhetkiä sinulle ja kaikkea hyvää 🤍

Mari

marraskuu 22, 2023

Kiitos Marju ihanasta Ilmatar-hatusta. Todella mukava, tyylikäs ja laadukas <3

Tina

lokakuu 03, 2023

Hei, iso kiitos Meri Kuisti -pannasta. Lämmittää mukavasti korvia ja pitää hiukset kurissa.

Ro

kesäkuu 09, 2022

Thank you very much for the beautiful “unique week” beanie! I absolutely love it!!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!