ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Pöytyäläinen Porle, eli tuttavallisemmin Leena, on syntynyt vuonna 1944 ja aloittanut Myssymummona vuonna 2018. Hänen mielestä parasta on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja kuulua mukavaan porukkaan. Porlelle kutominen ja käsillä tekeminen on erityisen tärkeä asia ja myssyjä valmistuukin melkoisella vauhdilla.

Oman äidin opeissa kutomaan oppinut Porle paljastaa aikanaan virkanneen itselleen jopa jakkupuvun sekä tanssimekon. Muutoin hän kertoo viettävänsä vapaa-aikansa eläkeläisten tapahtumissa ja erityisesti tansseissa tanssimalla. Elämänohjeekseen Porle antaakin: ”Elä tänään niin kuin ei huomista olisikaan”.


Kommentit (5)

Helena Hagerlund-Tahvanainen

maaliskuu 16, 2023

Moi
Kiitos laventeli värisestä piposta aivan ihana💗

Pyhämaan Seriffi

tammikuu 09, 2023

Zaukkis myssikset. pitäkää lippu korkealla ja virkkuukoukut käsissänne sillä täältä rynnistää pyhämaan Seriffi.

RK

joulukuu 18, 2022

Kiitos kutomastasi ihanasta ja lämpimästä myssystä, jonka sain joululahjaksi! Tämän kanssa ei korvia palele edes täällä Pohjois-Suomen säissä.

Ro

kesäkuu 09, 2022

I love the headband you made for me!! I never wore headbands before and I just love this one :)!

Keketsu

huhtikuu 14, 2022

Hei Leena!

Neulomasi retropannat (Laventelin lila sinisellä raidalla ja Valkoinen sini-lilalla raidalla) ovat lämmittäneet korviani tänä keväänä erittäin toimivasti ja ihanasti. Kiitos siitä <3 Pannat ovat tuottaneet paljon iloa ja lämpöä. Kaikkea hyvää sinulle <3

- Keketsu

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!