ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1946 syntynyt mynämäkeläinen Leena on ollut osa Myssymummoja syksystä 2020 alkaen. Kudontaopit ja innostuksen käsitöihin hän sai lapsena kansakoulusta, äiti jatkoi opettamista kotona ja lopulta Leena opiskeli alaa vielä kotiteollisuuskoulussa. Vapaa-ajallaan hän touhuaa lastenlasten kanssa, leipoo ja ihailee luontoa. Leenan mukaan Myssymummoudessa parasta on muiden mummojen ja farmin väen tapaaminen, joka tasapainottaa mukavasti yksinäisen leskimummon elämää. Tietysti plussaa on myös, että hän saa kutoa juuri niin paljon kuin haluaa. Leena muistaa kiittää aina jokaisesta päivästä ja korostaa tällä hetkessä elämistä. Leena kertoo tämänhetkisestä projektistaan, jossa hän kerää karjalaisen perheensä ja sukunsa historiaa muistoksi lastenlapsilleen. Historiaa löytyy sota-ajasta evakkomatkojen kautta nykyaikaan asti.

Kommentit (14)

Enna

marraskuu 04, 2023

Kiitos Leena, kudoit harmaan Roosanauha -myssyni, joka on ihana! Tisupiponi😃
Hienoa työtä, lämmittää ihanasti kylmällä ja tuulisella säällä.
Iloa ja terveyttä loppusyksyyn!

Hanne

elokuu 31, 2023

Iso lämmin kiitos sinulle Leena neulomastasi Myssy-baretista. Kiitos kauniista työnjäljestä, kannan sitä ilolla. 

Aurinkoisia syyspäiviä sinulle ja hyviä vointeja. ❤️

Waltteri

elokuu 23, 2023

Kiitos Leenalle upeasta Myssy-baretista! Jo suosikki päähineeksi valikoitunut Myssy-baretti piristää päivää ja voi ylpeänä sitä päässä pitää, kun tietää sen olevan sinun käsissäsi syntynyt arvokas teos. Tämä päässä on mukava lähteä metsään luontoa ihailemaan. Kiitos ja tsemppiä projektisi pariin :)

Anna A

maaliskuu 23, 2023

Suuri kiitos Leena kauniista ja lämpimistä myssyistä! 💗
Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää sinulle 🙂

Inna

maaliskuu 23, 2023

Kiitos Leenamummolle ihanasta ja pehmosesta myssystä! Täällä Kannonkoskella on vielä kovasti lunta ja pakkanenkin paukkuu lähes päivittäin. Myssy on huolella neulottu ja jälki on siistiä! Kiitos vielä kerran, arvostan kovasti!
❤️ terveisin Inna

Tiina

maaliskuu 22, 2023

Hei Leena,
Kiitos ihanasta myssystä. Se on oikein lämmin eikä tuulikaan pääse läpi, täällä rannikolla aina tuulee. Myssyn jälki on erittäin siistiä ja se on jo kovassa käytössä.
Mukavaa kevättä ja voihan hyvin.
-Tiina

Hanna

maaliskuu 16, 2023

Kiitos, Leena, ihastuttavasta harmaasta myssystä jossa on kaunis punainen tupsu. Ensimmäistä päivää käytössä Helsingin viimassa – vielä ehti päähän tänäkin talvena! Kiitos Sinulle kauniista työn jäljestä, jota arvostan sitäkin enemmän, kun itse olen täydellinen poropeukalo.

Myös oman isoäitini nimi oli Leena, tunnut siis tutulta senkin vuoksi. Kaunista kevättä ja hyvää jatkoa toivotellen,
Hanna, myssyn onnellinen omistaja

Leena

maaliskuu 14, 2023

Hei Leena
Suuret kiitokset Sinulle neulomastasi baretista. Baretti sopi minulle täydellisesti ja olen siihen tosi tyytyväinen, ole ylpeä kättesi jäljestä.
Eekku

Johanna

maaliskuu 12, 2023

Hei!

Kiitos Leena lämpimästä myssystä!

Nastasja

maaliskuu 11, 2023

Moi Leena!
Kiitos kauniista ja lämpimästä hatusta! Kiitos työstäsi ja huolenpidostasi :)
Voi hyvin!

Anna

maaliskuu 08, 2023

Hei Leena! :)

Tänään luokseni kotiutui ihastuttava myssy, joka oli syntynyt sinun puikoissasi. Myssy on ihanan värinen ja mukava päässä. Kiitos paljon! <3

Veera

toukokuu 24, 2022

Moi Leena!
Teen Mynämäellä/ssä(kuulemma tästä ei ole paikalliset ihan yksimielisiä, kumpi on oikein?) tuulivoimaa, koska me nuoret halutaan elää puhtaassa maailmassa onnelliseen eläkeikään asti <3
Mietin, että olisikohan kesämyssylierihatusta kuitenkin voinut olla myös Mynämäki väri? Olisi ihanaa mennä myssyhatun kanssa juttelemaan Lukkari-Jukolaan piakkoin. Minkä värinen Mynämäki sinun mielestä on?

Terkuin,
Veera
Kotoisin Vahdolta, suku kuitenkin satakuntalaista.

Viola

tammikuu 25, 2022

What a coincidence: My daughter’s name is Lena, and the beanie she got was made by Leena :) She’s really happy about that.

Birgit (from Germany)

marraskuu 18, 2021

Thank you for that wonderful Myssy – It’s so addictive !

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!