ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1946 syntynyt mynämäkeläinen Leena on ollut osa Myssymummoja syksystä 2020 alkaen. Kudontaopit ja innostuksen käsitöihin hän sai lapsena kansakoulusta, äiti jatkoi opettamista kotona ja lopulta Leena opiskeli alaa vielä kotiteollisuuskoulussa. Vapaa-ajallaan hän touhuaa lastenlasten kanssa, leipoo ja ihailee luontoa. Leenan mukaan Myssymummoudessa parasta on muiden mummojen ja farmin väen tapaaminen, joka tasapainottaa mukavasti yksinäisen leskimummon elämää. Tietysti plussaa on myös, että hän saa kutoa juuri niin paljon kuin haluaa. Leena muistaa kiittää aina jokaisesta päivästä ja korostaa tällä hetkessä elämistä. Leena kertoo tämänhetkisestä projektistaan, jossa hän kerää karjalaisen perheensä ja sukunsa historiaa muistoksi lastenlapsilleen. Historiaa löytyy sota-ajasta evakkomatkojen kautta nykyaikaan asti.

Kommentit (3)

Veera

toukokuu 24, 2022

Moi Leena!
Teen Mynämäellä/ssä(kuulemma tästä ei ole paikalliset ihan yksimielisiä, kumpi on oikein?) tuulivoimaa, koska me nuoret halutaan elää puhtaassa maailmassa onnelliseen eläkeikään asti <3
Mietin, että olisikohan kesämyssylierihatusta kuitenkin voinut olla myös Mynämäki väri? Olisi ihanaa mennä myssyhatun kanssa juttelemaan Lukkari-Jukolaan piakkoin. Minkä värinen Mynämäki sinun mielestä on?

Terkuin,
Veera
Kotoisin Vahdolta, suku kuitenkin satakuntalaista.

Viola

tammikuu 25, 2022

What a coincidence: My daughter’s name is Lena, and the beanie she got was made by Leena :) She’s really happy about that.

Birgit (from Germany)

marraskuu 18, 2021

Thank you for that wonderful Myssy – It’s so addictive !

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!