ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Paattisilta kotoisin oleva vuonna 1941 syntynyt Aino on toiminut Myssymummona vuodesta 2019. Myssymummoudessa parasta on Ainon mielestä tietenkin neulominen ja mieluinen tekeminen - kudottua tulee päivittäin. Aino kertoo kutomisen periytyvän perheessään ja oppineensa kutomaan jo nuorella iällä kotona.

Vapaa-aikaansa Aino viettää puutarhassa, marjassa ja sienessä - hän myös paljastaa olevansa erityisen eläinrakas ja omistavansa kanoja. Myssymummoutta Aino piti aluksi omana salaisuutenaan, mutta saatuaan pääroolin farmin brändivideosta, tulikin hänestä omien sanojensa mukaan “oikea leffatähti”. Nyt naapuritkin siis jo tietävät hänen salaisuudestaan.

Käy katsomassa Ainon upea roolisuoritus Myssy-filmissä!


Kommentit (5)

Maija

huhtikuu 18, 2023

Hei Aino,ja kiitos myssystä❤️ Sain vasta neulomasi Sea A’hoy myssyn postista…niin ihana🥰. Kaikkea hyvää sinulle,ja mukavaa kesää puutarhassasi!
lämpimin terveisin Maija
ps. Myös oma kuopukseni on Aino,samoin oli mummoni❤️

Riikka

maaliskuu 29, 2023

Kiitos aivan ihanasta myssystä! Oli kiva huomata että myssyni oli neulonut Aino. Oma tyttöni on myös Aino nimeltään samoin kuin isomummoni oli. Hauska sattuma!

Reino Nordin

tammikuu 09, 2023

Olen joutunut finanssikriisiin, onneksi muffipiponi helpottaa kärsimystäni.

Sari Meskanen

joulukuu 02, 2022

Hei Aino,
Posti toi minulle Helsinkiin kutomasi tyylikkään ja laadukkaan Farmester -myssyn. Kiitos Sinulle hienosta työstä! Olen alkujaan maatilan tytär Köyliöstä, joten Farmester on minulle juuri se oikea valinta. Myssy on tyylikäs sekä maalla että kaupungissa. Toivotan Sinulle oikein mukavaa joulun odotusta!
Ystävällisin terveisin,
Sari

Ella Myllymäki

marraskuu 12, 2021

Oli ilo seurata teitä Naurumaratonissa. Olette kovia! T. Erityisluokanopettaja Ella ja oppilaat

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!