ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

ReSell. ReWear. ReMyssy.

Jokainen Myssy on yksilö ja joskus käy niin, että olet päätynyt antamaan rakastavan kodin Myssylle, joka ei lopulta sovikaan sinulle ehkä väri oli väärä tai malli ei tunnu omalta. Silloin on aika laittaa hyvä kiertämään ja nyt se on helpompaa kuin koskaan: Ninyes hoitaa kaiken puolestasi ja saat heti maksun lahjakorttina. Tästä second hand -palvelusta et löydä nukkaantunutta pikamuotia tai ylihinnoiteltuja merkkireleitä laput kiinni, Ninyes on erikoistunut pelkästään vastuullisen muodin myymiseen. Voit myydä käytetyt Myssy-tuotteesi helposti eteenpäin tämän sivun vinkkien avulla. Saat kutakin kierrätyskelpoista Myssyä kohtaan lahjakortin joko Myssyn tai Ninyesin verkkokauppaan.

Myssy x Ninyes

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa
käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös
parhaat käytetyt Myssy-tuotteet.

Voit nyt lähettää käytetyt Myssy-tuotteet Ninyesille ja he hoitavat kaiken puolestasi. Saat korvauksena lahjakortin valitsemaasi verkkokauppaan. Ninyes hyvittää sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta Myssy-tuotteesta 50%-70% sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella tuotteiden myyntiä. Helppoa ja nopeaa!

Myssyn elinikäinen takuu ei pääty myyntiin

Annamme kaikille Myssyillemme elinikäisen takuun, eikä se oli omistajakohtainen vaan siirtyy Myssyn mukana. Näin ollen voit ostaa käytetyn Myssyn turvallisin mielin tietäen, että sillä on elämä edessä!

Voiko vanha olla parempi kuin uusi?

Useimmilla Myssy-ystävillämme kehittyy hyvin henkilökohtainen suhde Myssyynsä, eikä se sellainen Myssy ole kaupan. Jokaisella tiimin jäsenellä on Myssy, joka on vuosia kulkenut mukana ja jolla on aivan erityinen henki. Koitapa saada Janne vaihtamaan Myssynsä uuteen, siinä ainut vaihtoehto on piilottaa vanha kuukaudeksi. Oman Myssyn taika on siinä, että se ottaa oman pään mallin, pehmenee entisestään ja istuu kuin hansikas - sisäänajovaihe vie aikansa ja silloin Myssy toisinaan tuntuu tavalliselta piukealta pipolta.

Käytetyn Myssyn ostamisessa parasta onkin se, että joku muu on jo sisäänajanut sen ja toisaalta alkuperäinen muoto on palautettu pesulla ja pituussuunnassa venyttämällä helposti. Vanha on paljon parempi kuin uusi, sillä on jo tarina kerrottavanaan.

Eikun kierrättämään täältä!


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!