ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy täyttää tänään 17 vuotta ja koko viikko on yhtä juhlaa!

Lue miten tähän on päästy ja kurkkaa alta synttärietumme.

Hetkonen, miten se on mahdollista? Ensimmäiset 10 vuotta Myssy oli meille vain harrastus, sitten oli aika tehdä Myssystä jotain suurempaa. Olet kenties joskus kuullut tarinan siitä, miten isäntä Janne aikanaan oppi neulomaan purjelautailu-uransa jälkeen Sveitsin Alpeilla. Ensimmäisessä Myssyssä kesti viikko tai ehkä kaksi isoilla maajussin käsillä ja suomalaisella sisulla, mutta 17. tammikuuta 2006 Myssyjen Myssy oli vihdoin valmis.

Jokainen, joka on joskus saanut neulontaprojektinsa valmiiksi, tietää miten hyvältä tuntuu tehdä jotain omin käsin. Siihen jää koukkuun ja niin jäi Jannekin. Tarina ei kerro kumpi häntä viehätti enemmän, neulominen vai neulomisen tuoma huomio. Ensimmäisen kymmenen vuoden aikana Janne neuloi tasan 1000 Myssyä tai kravattia. Sen jälkeen oli aika antaa puikot todellisille mestareille eli Myssymummoille. Tähän mennessä Myssyjä on syntynyt liki 80 000 ja tuhannet Myssy-ystävät ovat oppineet neulomaan Myssy KnitKitien innostamana. Tämä viikko on yhtä juhlaa!LAHJAMME TEILLE: Kaikkiin synttäriviikolla tehtyin yli 30eur tilauksiin laitamme lahjana mukaan suositun vaaleanharmaan Veranta-pannan (arvo 35eur). Hyvää syntymäpäivää, Myssy!Myös News

Myssyfarmi järjestää Finn Fashion Fridayn 17.-19.11 neljättä kertaa
Myssyfarmi järjestää Finn Fashion Fridayn 17.-19.11 neljättä kertaa

Myssyfarmin neljättä kertaa järjestämä suomalaisten muotibrändien Finn Fashion Friday -kampanja starttaa perjantaina 17.11.
Jatka lukemista
Kylmäuintikauden vinkit: Myssy & Lilja the Label
Kylmäuintikauden vinkit: Myssy & Lilja the Label

Tutustu täältä kylmäuintivinkkeihimme, jotka on koottu yhdessä Lilja the Labelin kanssa!

Jatka lukemista
Positiivinen kierre jatkuu:  Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!
Positiivinen kierre jatkuu: Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!

Kevään vaikeuksien jälkeen on ilo kertoa, että Myssyllä on tänä syksynä 15 uutta kansainvälistä jälleenmyyjää.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!