ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?

Myssyn kuuma kausi on parhaimmillaan ja tiimi on ahkerasti testannut eri Myssyjä farmin omassa jokiavannossa. Mikään trendihössötyshän tämä ei ole vaan hyvä maalainen harraste. Lopputulos on selvä: Aurajoen vesi on raikasta ja klassikkomme Muffi on avantopipojen kuningas!

Millainen sitten on hyvä avantopipo? Lanoliinipitoinen muhkea päähine, jonka alle mahtuvat hiukset ja joka pitää ryhtinsä kastuessaankin. Käsittelemätön ja lanoliinipitoinen villa on erinomainen materiaali avantoon, sillä se hylki vettä, eikä ime itseään märäksi edes veteen tipahtaessaan.


Me ajattelemme, että avannossa käymisen pitää olla nautinto eikä epämiellyttävä suoritus. Lisävarusteena villavanttuut ja -sukat ovat mitä parhaimmat varmistamaan, etteivät kylmyydelle kaikkein herkimmät kädet ja jalat jäädy. Tiimimme suositus on kävellä avannolle villasukat jalassa ja riisua ne juuri ennen avantoon menemistä sekä pukea jalkaan heti uinnin jälkeen. Vanttuut taas voi pitää kädessä koko ajan, eikä haittaa vaikka reuna vähän kastuisikin. Karskeat konkarit voivat toki mennä avantoon ilman villaisia lisävarusteita ja hengitellä siellä puolisen tuntia, mutta me uskomme tällaiseen täysvillaiseen kokemukseen!

Parhaan talviuintisesongin kunniaksi tarjoamme täydellisen avantokombon:
Muffin ostajalle Myssy Vanttuut vain 25€!
Lisää molemmat tuotteet ostoskoriin niin alennus vähennetään automaattisesti kassalla. Setin yhteishinta 109,70€ (normaalisti 180€).

Ps. Pysy mukanamme sillä jatko-osia on tulossa: Myssyn vinkit avantouinnin aloittamiseen sekä Myssyn avanto-live!



Myös News

ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä
ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä

Käytettyjen Myssy-tuotteiden kierrättäminen on nyt helpompaa kuin koskaan!
Jatka lukemista
Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!
Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!

Myssy täyttää tänään 17 vuotta ja sen kunniaksi kaikkiin yli 30€ tilauksiin Veranta-panta kaupan päälle vain tämän viikon ajan!
Jatka lukemista
Uudenvuodenlupaus: Hyvinvointia neulomalla?
Uudenvuodenlupaus: Hyvinvointia neulomalla?

Neulomisella on useita tutkitusti todettuja terveyshyötyjä ja se on erittäin matalan kynnyksen harrastus, jota voit toteuttaa missä ja milloin vain. Kurkkaa vinkkimme oikean KnitKit-neulontapaketin löytämiseen!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!