ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?

Myssyn kuuma kausi on parhaimmillaan ja tiimi on ahkerasti testannut eri Myssyjä farmin omassa jokiavannossa. Mikään trendihössötyshän tämä ei ole vaan hyvä maalainen harraste. Lopputulos on selvä: Aurajoen vesi on raikasta ja klassikkomme Muffi on avantopipojen kuningas!

Millainen sitten on hyvä avantopipo? Lanoliinipitoinen muhkea päähine, jonka alle mahtuvat hiukset ja joka pitää ryhtinsä kastuessaankin. Käsittelemätön ja lanoliinipitoinen villa on erinomainen materiaali avantoon, sillä se hylki vettä, eikä ime itseään märäksi edes veteen tipahtaessaan.


Me ajattelemme, että avannossa käymisen pitää olla nautinto eikä epämiellyttävä suoritus. Lisävarusteena villavanttuut ja -sukat ovat mitä parhaimmat varmistamaan, etteivät kylmyydelle kaikkein herkimmät kädet ja jalat jäädy. Tiimimme suositus on kävellä avannolle villasukat jalassa ja riisua ne juuri ennen avantoon menemistä sekä pukea jalkaan heti uinnin jälkeen. Vanttuut taas voi pitää kädessä koko ajan, eikä haittaa vaikka reuna vähän kastuisikin. Karskeat konkarit voivat toki mennä avantoon ilman villaisia lisävarusteita ja hengitellä siellä puolisen tuntia, mutta me uskomme tällaiseen täysvillaiseen kokemukseen!

Ps. Pysy mukanamme sillä jatko-osia on tulossa: Myssyn vinkit avantouinnin aloittamiseen sekä Myssyn avanto-live!Myös News

Positiivinen kierre jatkuu:  Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!
Positiivinen kierre jatkuu: Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!

Kevään vaikeuksien jälkeen on ilo kertoa, että Myssyllä on tänä syksynä 15 uutta kansainvälistä jälleenmyyjää.
Jatka lukemista
Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!
Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö, joka on osa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä!
Jatka lukemista
It's not Art. It's Myssy.
It's not Art. It's Myssy.

Myssyn uusi kausi on täällä ja ainutlaatuisempana kuin koskaan!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!