ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Ah, aurinko! Kevään ensimmäinen Myssy-tippa on täällä! SS23 Drop 1 sanoisi joku muu.

Kevät kutsuu metsään ja Mielikin matkaan! Leskenlehdet ovat vielä lumihankien alla, mutta kevään ensimmäiset uudet värit, uusi Mielikki-huivi ja kaikkien neulojien hartain toive Myssyhattu KnitKit ovat täällä! Puhuvat dropeista, mutta ehkä tämä on sellainen Myssy-tippa? Joka tapauksessa kuuma kausi lähestyy loppuaan ja viileä kausi on ovella. Kyllä siihen kesän viilein hattu tarvitaan.

Mielikki-huivi

Mielikki tuo kaunis metsäemäntä on keväisen kolmiohuivin nimi. Nimi tarkoittaa onnea ja kohtaloa, joten onko kohtalosi neuloa oma huivi? Tämä onnistuu myös aloittelijalta parissa illassa ja lopputulos palkitsee! Tietysti voit tilata huivin myös Mummon tekemänä rahtunen onnellisuutta mukaan neulottuna. Mielikki toimii huivina, pantana ja päähuivina. Saatavilla kevään uusissa väreissä.

Myssyhattu KnitKit

Kaikkien neulojien hartain toive on täytetty: Neulo oma kesähattusi Myssy KnitKitistä! Tässä kaikki tarvikkeet ja ohjeet sisältävässä paketissa on mukana tietysti myös lieriin virkattava vaijeri, joka on meillä testattu ja valmiiksi ympyräksi suljettu. Tämä ei ehkä ole ensimmäinen neuletyösi, mutta himoneulojan unelmakesäprojekti! Myös Mummojen neulomissa hatuissa on uusia värejä!

Uudet värit: Neilikka ja Laguuni


Ja uusista väreistä esittelemme ensimmäisenä Neilikan ja Laguunin! Saatavilla nyt alkuun Kuohu-paitaan, Usva-huiviin sekä Myssyhattuun.

Mitä jos tilaisit kesäneuleesi tänä vuonna Mummolta? Heistä sen neulominen olisi mahtavaa!


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!