ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vielä kerran tuhannet kiitokset kaikille teille tuhansille uusille ja vanhoille Myssy-ystäville, jotka nostitte Myssyn suosta. Save the Myssy -kampanjan mediassa ja somessa saama huomio yllätti meidät täysin ja näytti Myssy-yhteisön voiman. Se näytti, että tekemällämme työllä on merkitystä. Koskettavat viestit kertoivat, että emme saa luovuttaa. Kampanjamme rohkaisi muitakin kertomaan tilanteestaan, joka on koko alalla poikkeuksellisen haastava.

Syvin kuilu on ylitetty ja Myssyn tarina jatkuu vahvempana kuin koskaan: Tänä kesänä saatat pistää Myssyn päähän ja toiset jalkaan, jotain uutta ja jännää on tulossa! Muotiahan se ei ole vaan mummojen neulomaa. Ehkä juuri siksi ensi syksyn kansainvälisissä jälleenmyyjissä on jälleen uusia kovia nimiä.

Tilanne ei ole kokonaan ohi, sillä maailma myllertää ja kasvurahoituksen haku jatkuu, mutta me selviämme tästä eteenpäin! Varastoa on yhä reippaasti ja poistuvat tuotteet löydät nyt Outletista -50% kevään ulkoilukelien ollessa parhaimmillaan. Support your local! #savethemyssy


Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!