ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyfarmilla on lähes 30 sopimustuottajatilaa ympäri Suomen ja olemme keskeinen toimija suomalaisessa villataloudessa. Joku voisi jopa mielipidejohtajaksi kutsua. Suomenlampaan villan jatkojalostamisessa Myssyfarmi on ollut 2000-luvulla pioneeri, joka on vuosia tehnyt tiedotustyötä suomenlampaan villan mielettömistä laatuominaisuuksista sekä myös villan hävikin määrästä, joka on kaikkien onneksi kääntynyt laskuun. Tiesitkö, että suomenlampaan villakuidun pehmeys johtuu siitä, että kuidun suomut kääntyvät sisäänpäin samalla tavalla kuin merinolampaan villakuidussa?

Eräät kaikkein koskettavimmista yhteydenotoista ovat tulleet juuri lampureilta, jotka tietävät millaisen työn olemme tehneet suomenlampaan villan eteen. Kuulemamme tunteikkaat tarinat kertovat myös menneiden vuosikymmenten vientiprojekteista, jotka lopulta kaatuivat jaksamisen loppumiseen ja 90-luvun lamaan. Nämä tarinat loppuivat sanoihin: ”Teidän pitää jatkaa työtänne, olette jo niin pitkällä!”. Me lupaamme yrittää parhaamme! Tämän maailman luokan raaka-aineen jalostaminen ja tuotteistaminen ei saa jäädä tähän, pelastetaan Myssy!

P.S. Myssyfarmin yhtiöjärjestyksessä on yrityksen tehtäväksi määritelty maatalouden alkutuotteiden jatkojalostus. Aika pitkälle ollaan siinä päästy, aina Vogueen asti. Save the Myssy!Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!