ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Meille Myssyläisille myös kesä on oivaa aikaa pukeutua villaan. Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Meille villa toimii vuoden jokaisena päivänä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!

Sea A'hoy sopii niin merelle, pellolle kuin kaupunkiin. Villan oma lanoliini tekee myssystä vedenpitävän.

Villa pitää sinut kuivana

Villa on luonnonkuitu, joka pystyy keräämään itseensä paljon kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä tai märältä. Villa vie kosteutta pois iholta vaatteen ulkopuolelle pitäen olon miellyttävänä kastuessaankin. Myssytuotteet on neulottu käsittelemättömästä suomenlampaan luomuvillasta, joka on käsinvärjätty lankana. Villassa on tallella sen oma rasva, lanoliini, minkä ansiosta se hylkii luontaisesti kosteutta ja siirtää sen pois iholta.

Myssyhattu on kesäpäivän asuste, joka se suojaa myös auringon UV-säteilyltä.

Villa on helppohoitoinen

Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Paras tapa huoltaa villatuotteita on tuuletus ulkona kostealla ilmalla. Kosteus saa villakuidun turpoamaan ja poistamaan itsestään likaa ja tuoksua. Antibakteerisista ominaisuuksista johtuen villassa ei hien tuoksu kesähelteessä pääse lisääntymään yhtä helposti kuin keinokuiduissa.

Usva-huivi on helppo neuloa itse.

Villa hengittää

Villan erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sen hengittävyys, tehden siitä kesällä viilentävän ja miellyttävän ihoa vasten. Siten ohuesta villasta tehty asuste ei tunnu tukalalta edes helteellä.

Nomadi kesäisen rantapäivän aurinkosuojaksi tai safarille, miten haluat.

Villa suojaa UV-säteilyltä

Tiesitkö että villa suojaa ihoa myös UV-säteilyltä sopien siksi erittäin hyvin myös kesäkäyttöön? Jopa täysin käsittelemättömänä villa antaa paremman suojan kuin muut materiaalit, kuten puuvilla ja polyesteri. Moniin ulkoilu- ja liikuntavaatteiden ulkopintoihin saatetaan lisätään auringolta suojaavaa kemikaalia, joka ikävä kyllä kuluu pois vähitellen vaatetta käytettäessä ja pestessä, mutta villa tarjoaa pysyvän UV-suojan luonnollisesti.

Myssyn Kesälankakaupasta löytyy villalangat niin toppeihin, neuleisiin kuin ihaniin huiveihinkin.

Villa sopii neulontaan myös kesällä

Kesä on oivaa aikaa myös neulomiseen. Varsinkin lomalla neulominen on hyvä tapa rentoutua ja päästä irti kiireisestä arjesta. Ohuesta langasta voi tehdä kevyitä huiveja, tai paitoja, joita voi käyttää kerrospukeutumiseen kesän vaihtelevissa ilmoissa. Itsetehdyt asusteet tuovat myös paljon iloa ja ylpeyttä kantajalleen.



Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista
Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15€ lahjakoodin!
Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15€ lahjakoodin!

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla Myssytutkimukseen ajatuksella ja palkitsemme sinut 15 euron arvoisella lahjakoodilla Myssy-kauppaan. Koodi toimii yli 49eur ostoksiin.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!