ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

tammikuu 22, 2021

Nyt esittelemmekin jotain historiallista, nimittäin Myssyfarmin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Myssypapan! Rauno inspiroitui aikanaan vaimonsa Marjun Myssymummoudesta ja halusi itsekin osallistua tekemiseen. Siitä lähtien, eli noin kahden vuoden ajan, Myssyfarmin tupsut ovatkin syntyneet Raunon käsissä! 

Raunon taidonnäytettä saakin ihailla koko tämän viikon ajan, sillä tarjoamme jokaiselle Myssyn ja MyMyssy-paketin ostajalle ilmaisen tupsun. Kiinnitämme sen myös halutessasi Myssyyn kiinni. Olemme myös täydentäneet kauppa monilla suosikkiväreillä ja -malleilla, joten nyt on mistä valita.

Ja uteliaille tiedoksi, lisää Myssypappoja rekrytoidaan heti kun halukkaita ilmestyy!

Tutustu Tupsuihin täältä!Myös News

Uniikkiviikko on täällä!
Uniikkiviikko on täällä!

helmikuu 15, 2021

Legendaarinen Uniikkiviikko 16.-23.2 on täällä koreampana kuin koskaan!
Jatka lukemista
Neulonnasta hyvinvointia: Neulonnan neljä terveysvaikutusta
Neulonnasta hyvinvointia: Neulonnan neljä terveysvaikutusta

helmikuu 11, 2021

Neulonta on hyödyllinen harrastus. Jo muutaman silmukan opettelulla voi saada aikaan uskomattoman kauniita luomuksia kuten myssyjä, huiveja tai vaikka villatakkeja. Mutta tiesitkö, että neulonta ei ole vain hyödyllistä, vaan myös hyvinvointia edistävää? Listasimme neljä neulonnan terveysvaikutusta!
Jatka lukemista
Myssy 2.0 luomusilkkivillavuorella on täällä!
Myssy 2.0 luomusilkkivillavuorella on täällä!

helmikuu 05, 2021

Myssy-ystävien eniten toivoma lisävaruste Myssyyn on jo vuosia ollut sisävuori! Pakkaset paukkuvat ja meillä on teille uutispamaus: Nyt voit ostaa sellaisen Myssyysi! 

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirje