ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Hyvä Myssy-ystävä, me tarvitsemme sinun apuasi!

Käynnistämme yhden yrityksen historian tärkeimmistä kampanjoista: Save the Myssy! Olemme päättäneet kertoa avoimesti, että kaikkien hyvien uutisten keskellä Myssyfarmi on ajautunut tilanteeseen, jossa tuotteita on kertynyt varastoon, mutta kassa käy kuiviin. Me ja Mummot tarvitsemme Myssy-ystävien apua, nyt on juuri oikea hetki lopettaa sukan varteen säästäminen ja ostaa elinikäisen takuun omaava Myssy! Sekä tietysti jakaa kampanjasta tietoa omissa kanavissaan!

#savethemyssy #isupportmyssy
You can’t save the whole world, but do what you can. Buy a Myssy.Mikä hätänä?

Jo vuosia kestänyt epävarma maailmantilanne on tuonut mukanaan vaikeuksia kaikille. Maailmanlaajuinen pandemia, sota, energiakriisi ja inflaatio eivät ole helppo yhdistelmä pienyritykselle, ei myöskään Myssyfarmille. Siinä missä vienti on vetänyt hyvin, Suomessa energiahinnat ja inflaatio ovat pakottaneet kuluttajat säästämään. Globaalien kriisien kuluttajamarkkinaan aiheuttaman myllerryksen lisäksi Myssyfarmi on joutunut tilanteeseen, jossa suunnitellut ja jo pitkälle viedyt rahoitushankkeet eivät toteutuneet toivotulla tavalla pitkälti meistä riippumattomista syistä. Tämä monien tekijöiden summa on johtanut meidät taloudelliseen ahdinkoon.

Miten autan?

Jos haluat pelastaa Myssyn, osta omasi. Se on ihan paras mahdollinen teko meille ja Mummoille. Jos et kaipaa uutta Myssyä, mutta edustamamme arvot ovat sinulle tärkeitä, anna se vaikka lahjaksi sitä eniten tarvitsevalle. Pistä hyvä kiertämään.
Kaikki mallistot ovat verkkokaupassa -25% ja poistuvat tai uniikit mallit -40%. Todellinen Myssy-ystävä ostaa itselleen Support Myssyn -pelastuspaketin, uniikilla Myssy Friend -logolla varustetun Myssyn ja villasukat.

Kaikki näkyvyys on meille äärettömän tärkeää, jotta viestimme tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön. Jaa siis viestiämme somessa #savethemyssy ja #isupportmyssy sekä tägäämällä meidät mukaan @myssyfarmi.
Jokainen ostettu Myssy-tuote auttaa meitä suuresti, kiitos jo etukäteen!

Nyt on myös todella hyvä hetki ostaa firman ensi syksyn liikelahjat, yli 50kpl erät erillisen tarjouksen perusteella. Laita Annalle viestiä emanta@myssyfarmi.fi. Save the Myssy!Yhteenneulottu yhteisömme

Myssy on niin paljon enemmän kuin pelkkä tuote, me olemme yhteisö. Myssyfarmin sydän ovat kaikki tuotteet puikoillaan neulovat Myssymummot, jotka ovat Myssyn kautta saaneet merkityksellistä tekemistä ja lisätoimeentulon eläkepäivilleen. Työllistämme tällä hetkellä 95 eläkeläisrouvaa ollen siten yksi Suomen suurimmista yksityisistä eläkeläisten työllistäjistä. Yhteisömme on tärkeä myös lukuisille sopimustuottajillemme eli suomalaisille lammastiloille paikallisista pöytyäläisistä puhumattakaan. Me emme ole luovuttamassa. Jo nyt Mummoja surettaa, etteivät he saa tarpeeksi lankaa puikoilleen.

Myssyfarmi on enemmän kuin pelkkä tuotemerkki; se on arvovalinta. Me olemme nostaneet suomalaisen käsityötaidon, muotoilun ja maatalouden arvostusta. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja seisomme sen takana.”, kertaa Myssyfarmin toimitusjohtaja Anna Rauhansuu.

Lue lisää Save the Myssy -kampanjasta täältä.Myös News

Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!
Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö, joka on osa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä!
Jatka lukemista
It's not Art. It's Myssy.
It's not Art. It's Myssy.

Myssyn uusi kausi on täällä ja ainutlaatuisempana kuin koskaan!
Jatka lukemista
Neulonnan SM-kisat 2023 TULOSLISTA
Neulonnan SM-kisat 2023 TULOSLISTA

Neulonnan SM-kisojen tuloslista sijoituksineen ja pisteineen.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!