ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15 euron lahjakoodin!

Hyvät Myssy-ystävät, haluamme kuulla teistä! Olemme valmiita valloittamaan maailman, mutta tarvitsemme apuanne. Meitä kiinnostaa erityisesti miten Myssy-tuotteet ovat palvelleet teitä. Tai vaihtoehtoisesti, miksi ette ole vielä liittynyt Myssy-ystävien joukkoon.


Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla Myssytutkimukseen ajatuksella ja palkitsemme sinut 15 euron arvoisella lahjakoodilla Myssy-kauppaan. Koodi toimii yli 49eur ostoksiin.

Vastanneiden kesken arvomme myös 150 euron lahjakortin. Vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia.

Osallistu Myssytutkimukseen täällä!
Kiitämme ajastasi!

Terveisin,
​Farmin väki



Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!