ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15 euron lahjakoodin!

Hyvät Myssy-ystävät, haluamme kuulla teistä! Olemme valmiita valloittamaan maailman, mutta tarvitsemme apuanne. Meitä kiinnostaa erityisesti miten Myssy-tuotteet ovat palvelleet teitä. Tai vaihtoehtoisesti, miksi ette ole vielä liittynyt Myssy-ystävien joukkoon.


Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla Myssytutkimukseen ajatuksella ja palkitsemme sinut 15 euron arvoisella lahjakoodilla Myssy-kauppaan. Koodi toimii yli 49eur ostoksiin.

Vastanneiden kesken arvomme myös 150 euron lahjakortin. Vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia.

Osallistu Myssytutkimukseen täällä!
Kiitämme ajastasi!

Terveisin,
​Farmin väkiMyös News

Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?
Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?

Voiko maailman vastuullisin villa tulla Suomesta? Mikä yllättävä yhtäläisyys on suomenlampaalla ja merinolampaalla? Miksi villa on ylivertainen materiaali keinokuituihin verrattuna? Lue lisää!
Jatka lukemista
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022? Suomen Vastuullisin tuote -kilpailu ja sen ehdokkaat, joiden joukossa Myssy loistaa, on julkaistu tänään ja yleisöäänestys on käynnissä. Lue lisää ja äänestä!
Jatka lukemista
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi

Kahden suosikin rakkausliitto on täällä: Myssy Hoodie 13.9.2022! Kyseessä on takuuvarma minimalistinen pöytyäläisneule: Ei kuvioita, ei kiemuroita, ei värejä, ei mitään ylimääräistä.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!