ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

On jälleen aika sijoittaa Myssyn kasvuun ja myös sinulla on mahdollisuus osallistua.

Vuonna 2019 Myssyfarmin osakeanti merkittiin yli ja siitä asti olemme saaneet kyselyitä, miten ja koska tähän kansainväliseen kasvutarinaan pääsee mukaan?

No nyt se on mahdollista rajatun ajan! Tervetuloa kuulemaan lisää Myssyn rahoitusinfoon ke 6.4. klo 18! Ilmoittaudu mukaan kuulemaan Myssyn suunnitelmista: osakkaat@myssyfarmi.fi

Lisätietoja löydät erilliseltä Myssy Loan -sivultamme.

Myssyfarmi Oy:n ylimääräinen yhtiökokous on 31.3.2022 päättänyt pääomaehtoisen vaihtovelkakirja-annin toteuttamisesta sekä valtuuttanut hallituksen varsinaisen osakeannin toteuttamiseen.

Vaihtovelkakirja-anti on suunnattu Myssyfarmin nykyisille osakkaille sekä yrityksen sijoittajalistalla oleville, erikseen hyväksyttäville sijoittajille. Seuraavan osakeannin toteutuessa laina on mahdollista muuttaa osakkeiksi 20% alennuksella.

Lue lisää täältä.Myös News

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022? Suomen Vastuullisin tuote -kilpailu ja sen ehdokkaat, joiden joukossa Myssy loistaa, on julkaistu tänään ja yleisöäänestys on käynnissä. Lue lisää ja äänestä!
Jatka lukemista
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi

Kahden suosikin rakkausliitto on täällä: Myssy Hoodie 13.9.2022! Kyseessä on takuuvarma minimalistinen pöytyäläisneule: Ei kuvioita, ei kiemuroita, ei värejä, ei mitään ylimääräistä.
Jatka lukemista
AW22 - Dare to wear?
AW22 - Dare to wear?

Syksyn mallistot ovat todella ajassa kiinni, mutta tekevät sen vanhaa kunnioittaen. Joku voisi sanoa, että aika retroa. Me sanomme, että aika tyypillistä Myssyä. Lue lisää!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!