ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

On jälleen aika sijoittaa Myssyn kasvuun ja myös sinulla on mahdollisuus osallistua.

Vuonna 2019 Myssyfarmin osakeanti merkittiin yli ja siitä asti olemme saaneet kyselyitä, miten ja koska tähän kansainväliseen kasvutarinaan pääsee mukaan?

No nyt se on mahdollista rajatun ajan! Tervetuloa kuulemaan lisää Myssyn rahoitusinfoon ke 6.4. klo 18! Ilmoittaudu mukaan kuulemaan Myssyn suunnitelmista: osakkaat@myssyfarmi.fi

Lisätietoja löydät erilliseltä Myssy Loan -sivultamme.

Myssyfarmi Oy:n ylimääräinen yhtiökokous on 31.3.2022 päättänyt pääomaehtoisen vaihtovelkakirja-annin toteuttamisesta sekä valtuuttanut hallituksen varsinaisen osakeannin toteuttamiseen.

Vaihtovelkakirja-anti on suunnattu Myssyfarmin nykyisille osakkaille sekä yrityksen sijoittajalistalla oleville, erikseen hyväksyttäville sijoittajille. Seuraavan osakeannin toteutuessa laina on mahdollista muuttaa osakkeiksi 20% alennuksella.

Lue lisää täältä.Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!