ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

maaliskuu 18, 2021

Mietitkö neulonnan aloittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ei hätää! MyMyssy-neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittelijalle. Tutustu mitä kaikkea MyMyssy -neulontapaketti sisältää!

1. Helpot neuleohjeet ja aloittelijan linkkivinkit!

Jokainen MyMyssy-paketti sisältää ohjeen aidon Myssyn neulomiseen. Ohjeet on helposti kirjoitettu niin, että aloittelijakin ymmärtää. Mukana tulevat kuvat jokaisesta vaiheesta sekä linkkivinkit ohjevideoihin!

MyMyssy

2. Lankaa suomenlampaan luomuvillasta

Mukana tulee tietysti myös tarvittava määrä villalankaa Myssyn neulomiseen. Lankaa on tarjolla sekä kuusi-, neljä- ja kaksisäikeisenä Myssyn mallista riippuen.  Myssyvilla on suomenlampaan luomuvillasta Suomessa kehrättyä muhkeaa hahtuvalankaa, joka on käsinvärjätty täällä meidän farmilla. Raakavilla ostetaan viranomaisten valvomilta luomutiloilta, jotka toimittavat kehräämölle todistuksen eläinten luomustatuksesta raakavillan mukana. Villa pestään ja kehrätään Suomessa omana eränään, ja värjätään käsityönä farmin värikeittiössä. 

Lanka tulee paketissa joko vyyhtinä tai keränä. Jos lankasi tulee vyyhdissä, kannattaa se ensiksi keriä löyhälle kerälle ennen neulonnan aloittamista.

3. Myssymerkki sekä tarvittavat kilkkeet!

Paketissa on mietitty kaikki pienetkin yksityiskohdat valmiiksi. Mukana tulee mm. aito Myssymerkki, kangasmerkki, jonka voit signeerata, merkkien kiinnityslangan, silmäneulan ja päättelyneulan villalangalle. Jos ihmettelet mihin näitä kaikkia tarvitaan, ei huolta, paketissa on tämäkin asia kerrottu selkeästi!

4. Puikot

Toisilla neulojilla puikot löytyvät jo kotoa, mutta aloittelijoilta ei niitä tietenkään löydy. Voitkin siten pientä lisämaksua vastaan ostaa neulepakettiin sopivat neulepuikot. Ei päänvaivaa kryptisistä puikon mitoista tai langan paksuudesta, vaan juuri oikeat välineet. Samat puikot sopivat useaan Myssypakettiin.

5. Lahjapaketointi

Jos neulomasi Myssy on menossa lahjaksi, voit lisätä tilaukseesi mukaan ilmaisen lahjapaketoinnin. Ja kyseessä ei ole mikä tahansa lahjapaketti, vaan Vuoden Huipuissa 2019 parhainpana kuluttajapakkauksena palkittu pakkaus!

 

Kiinnostuitko? Voit tilata oman MyMyssy -paketin verkkokaupastamme. My Muffi on täydellinen aloittelijan projekti!Myös News

Myssyn AW21 värikartta
Myssyn AW21 värikartta

syyskuu 21, 2021

Myssylankojen väripaletti koostuu sekä upeista luonnonvärjätyistä, että eloisista käsinvärjätyistä sävyistä. Tutustu tämän kauden väreihin!

Jatka lukemista
Myssy x Nenäpäivä
Myssy x Nenäpäivä

syyskuu 20, 2021

Myssyfarmilla on kunnia lanseerata tämänvuotinen Nenäpäivän neulontahaaste:
Neulo Hymy-myssy ja auta maailman lapsia!

Jatka lukemista
Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit
Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit

syyskuu 15, 2021

Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.
Jatka lukemista

Tilaa uutiskirje