ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Lämpimästi tervetuloa Myssy-syksyyn 2022! Kuten meillä täällä farmilla on tapana sanoa, Aurajoessa on virrannut todella paljon vettä sitten sen kun mallistoa alettiin suunnittelemaan. Ihan poikkeuksellisen paljon. Vuosi sitten teimme luonnoksia ja olo oli jokseenkin kapinallinen. Näin jälkikäteen katsottuna suurin ongelma taisi olla se, etteivät ravintolat saaneet olla auki iltakahdeksaa kauemmin. Kukaan ei voinut tietää, millaisessa maailmaan mallisto lanseerattaisiin nyt syyskuun 6. päivänä.


Syksyn päämallisto on Myssy Balaclava. Balaclava on alunperin asusteena otettu käyttöön Balaclavan taistelussa Krimin sodasa 1850-luvulla, kun venäläiset taistelivat Britti-armeijaa vastaan. Sää oli jäätävä ja brittiläiselle armeijalle annettiin käyttöön täysin uudenlainen päähine suojaa ja lämpöä tuomaan. Me suomalaiset rakastamme kaikenlaisia talvilegendoja, mutta tämä ajankohtainen päähine ei ole omistettu meille tai edes briteille, vaan kaikille urheille ukrainalaisille.


Syksyn mallistot ovat todella ajassa kiinni, mutta tekevät sen vanhaa kunnioittaen. Joku voisi sanoa, että aika retroa. Me sanomme, että aika tyypillistä Myssyä. Ennen kuin arvaatkaan löydät itsesi himoitsemasta asusteita, joita et uskonut enää koskaan päiväkodin jälkeen pukevan yllesi. Mitään muotia ne eivät tietenkään ole, vaan mummojen neulomia hiippoja, hilkkoja, huppuja ja huiveja. Uskaltaisitko sinäkin?

Käsinneulotuissa asusteissa on erityinen lämmin energialataus, jonka neuloja on siihen neulonut. Tänä syksynä, jos joskus tarvitaan sekä emotionaalista että fyysistä lämpöä.

Lupaamme pitää sinut lämpimänä,

Anna ja tiimi

Täältä pääset tutustumaan uutuuksiin!Myös News

Save the Myssy - Roolimme suomalaisessa villataloudessa
Save the Myssy - Roolimme suomalaisessa villataloudessa

Myssyfarmilla on lähes 30 sopimustuottajatilaa ympäri Suomen ja olemme keskeinen toimija suomalaisessa villataloudessa.
Jatka lukemista
Save the Myssy - Pelastetaan Myssy
Save the Myssy - Pelastetaan Myssy

Käynnistämme yhden yrityksen historian tärkeimmistä kampanjoista: Save the Myssy!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2023
Uniikkimyynti 2023

Myssymummojen mestariteoksia, ainutlaatuisia yksilöitä, uniikkeja värejä ja paljon muuta tietysti ystävälliseen hintaan!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!