ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Oi kevätaurinko, mitä värejä!

Kevään ensimmäiset värit ovat juuri puhjenneet kukkaan Myssyfarmin verkkokaupassa. Loistelias taivaansininen, hehkuva kanervanpunainen, tahdikas okrankeltainen ja kepeä mintunvihreä kutsuvat neulomaan kauden hittituotteet Myssy-kaulurin, Myssy-baretin tai Muffi Myssyn keväisissä väreissä.Väri, joka sopii mihin tahansa?

Ei, musta ei ole uusi musta.

Taivaansininen sointuu kaikkeen, kaartuuhan se sama taivaskin kaikkialle. Taivaansininen on klassinen Myssy-väri, mitä olemme ikävöineet ja uutta hiottua sävyä onkin tullut värjättyä useita kierroksia ennen Sen Oikean löytymistä.Kaikkien uniikkikampanjoiden ja kokeilujen kestosuosikki on aina jollain tapaa pinkki. Ihanan pinkki. Aika oli kypsä tuoda klassisen nuden ja supersuositun offlilan rinnalle freesiä pinkkiä, juuri sellaista kanervanpunaista.

Tänä keväänä vahva auringonkeltainen saa väistyä pehmeämmän okrankeltaisen tieltä. Pastellien palettia nuden ja yhä trendaavan laventelin rinnalla täydentää minttu.Myös News

Save the Myssy - Roolimme suomalaisessa villataloudessa
Save the Myssy - Roolimme suomalaisessa villataloudessa

Myssyfarmilla on lähes 30 sopimustuottajatilaa ympäri Suomen ja olemme keskeinen toimija suomalaisessa villataloudessa.
Jatka lukemista
Save the Myssy - Pelastetaan Myssy
Save the Myssy - Pelastetaan Myssy

Käynnistämme yhden yrityksen historian tärkeimmistä kampanjoista: Save the Myssy!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2023
Uniikkimyynti 2023

Myssymummojen mestariteoksia, ainutlaatuisia yksilöitä, uniikkeja värejä ja paljon muuta tietysti ystävälliseen hintaan!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!