ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Oi kevätaurinko, mitä värejä!

Kevään ensimmäiset värit ovat juuri puhjenneet kukkaan Myssyfarmin verkkokaupassa. Loistelias taivaansininen, hehkuva kanervanpunainen, tahdikas okrankeltainen ja kepeä mintunvihreä kutsuvat neulomaan kauden hittituotteet Myssy-kaulurin, Myssy-baretin tai Muffi Myssyn keväisissä väreissä.Väri, joka sopii mihin tahansa?

Ei, musta ei ole uusi musta.

Taivaansininen sointuu kaikkeen, kaartuuhan se sama taivaskin kaikkialle. Taivaansininen on klassinen Myssy-väri, mitä olemme ikävöineet ja uutta hiottua sävyä onkin tullut värjättyä useita kierroksia ennen Sen Oikean löytymistä.Kaikkien uniikkikampanjoiden ja kokeilujen kestosuosikki on aina jollain tapaa pinkki. Ihanan pinkki. Aika oli kypsä tuoda klassisen nuden ja supersuositun offlilan rinnalle freesiä pinkkiä, juuri sellaista kanervanpunaista.

Tänä keväänä vahva auringonkeltainen saa väistyä pehmeämmän okrankeltaisen tieltä. Pastellien palettia nuden ja yhä trendaavan laventelin rinnalla täydentää minttu.Myös News

Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?
Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?

Finn Fashion Friday -kampanja 18.-20.11.2022! Finn Fashion Fridayssa ei ole mitään synkkää, se on suomalaisten muotibrändien valoisa vastaisku Black Fridaylle.
Jatka lukemista
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!

Tässä Myssyssä palikat loksahtavat kohdilleen!  Kyseessä on Myssyn ensimmäinen “hävikkilankamallisto”. Myssymummot ovat tarttuneet puikkojen sijaan koukkuun ja virkanneet pienenpienistä keränlopuista Palikka Myssyn.
Jatka lukemista
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022

Mannerheimintiellä näyteikkunassa esitellään maailman hitaimman muodin valmistumista viidettä kertaa: Legendaarisessa tempauksessa Myssymummojen seurana televisiosta tuttu Lego-mestari Velmeri!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!