ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Oi kevätaurinko, mitä värejä!

Kevään ensimmäiset värit ovat juuri puhjenneet kukkaan Myssyfarmin verkkokaupassa. Loistelias taivaansininen, hehkuva kanervanpunainen, tahdikas okrankeltainen ja kepeä mintunvihreä kutsuvat neulomaan kauden hittituotteet Myssy-kaulurin, Myssy-baretin tai Muffi Myssyn keväisissä väreissä.Väri, joka sopii mihin tahansa?

Ei, musta ei ole uusi musta.

Taivaansininen sointuu kaikkeen, kaartuuhan se sama taivaskin kaikkialle. Taivaansininen on klassinen Myssy-väri, mitä olemme ikävöineet ja uutta hiottua sävyä onkin tullut värjättyä useita kierroksia ennen Sen Oikean löytymistä.Kaikkien uniikkikampanjoiden ja kokeilujen kestosuosikki on aina jollain tapaa pinkki. Ihanan pinkki. Aika oli kypsä tuoda klassisen nuden ja supersuositun offlilan rinnalle freesiä pinkkiä, juuri sellaista kanervanpunaista.

Tänä keväänä vahva auringonkeltainen saa väistyä pehmeämmän okrankeltaisen tieltä. Pastellien palettia nuden ja yhä trendaavan laventelin rinnalla täydentää minttu.Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!